Ce s-a intamplat la Cupa de Ski Ceprocs 2013?


Joaca trebuie sa ramana viata ta. Munca trebuie sa fie doar un mijloc de a te juca. Nu-ti transforma viata intr-o rutina de munca, pentru ca scopul vietii e joaca”, a reprezentat motto-ul si starea de spirit a tuturor participantilor de la Cupa de ski Ceprocs – Sibiu 2013.

Asociatia Discover Romania si Asociatia 2x2 Romania au organizat, sambata 16 februarie 2013 la Arena Platos, prima editie a Cupei de ski Ceprocs a companiilor sibiene. Evenimentul a fost destinat angajațiilor companiilor din județul Sibiu, dornici de ceva nou, mișcare, sănătate și socializare. La startul acestei editii s-au inscris 19 echipe, compuse din cate patru persoane, care s-au diferentiat in doua manse de coborare in slalom urias, desfasurate pe acelasi traseu, precedate de cate o coborare de recunoastere. Clasamentul individual ia desemnat pe Ruxandra Urzica, cu un timp de 1.05, 87 si Marius Stoian, care a obtinut un timp general de 1.00,39, fiecare primind din partea sponsorilor Cupei de Ski Ceprocs cate un voucher cadou de la Eden Spa - Hot Stone Body Massage, 50 min acces la sauna uscata, jacuzzi, zone de relaxare pentru doua persoane, servire cu sampanie.

Pe prima treapta a podiumului a urcat echipa companiei NTN-SNR Rulmenti Sibiu, formata din Radu Negulei, Eugen Lapadat, Clara Petropoulos si Sorin Petru, castigatoare a marelui premiu, in valoare de 1500 de lei, oferit de Explorer Sport. Pe locurile doi s-a clasat echipa companiei Marquardt si a castigat un voucher de la Continental Forum, o cina pt 4 persoane la Balkan Bistro si voucher de consumatie la Pizzeria izi D'oro, iar pe locul 3 s-a clasat echipa companiei Thyssen Krupp si au castigat un voucher de la Continental Forum pentru bowling, billiard, foosball, darts si un voucher de consumatie la Pizzeria izi D'oro. In plus, toti participantii au primit dimplome si medalii pentru participare.

„Organizarea “Cupei de ski a companiilor Sibiene” a fost o provocare si punerea in practica a pasiunii noastre pentru sporturi de iarna. Astfel, ne-am propus sa organizam primul concurs de ski destinat angajatiilor companiilor din judetul Sibiu, dornici de ceva nou, miscare, sanatate si socializare. Suntem bucurosi ca am reusit sa oferim concurentilor o zi minunata pe partie si le promitem de pe acum ca vor avea parte de o editie 2 care se va desfasura pe parcursul a doua zile, una fiind destinata competitiei de ski iar cealalta intrecerii pentru snowboarding.”, a declarat Anda Suciu, organizatoarea si coordonatoarea Cupei de ski Ceprocs a companiilor sibiene – 2013.

1 comentarii:

Unknown spunea...

veti fi intotdeauna inaintea tutror romanilor la astfel de preocupari

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur