Noi PERSPECTIVE

In urma cu cateva zile va lansam invitatia la o conferinta business adresata mediului de afaceri sibian, dar nu numai. Tot atunci am incercat sa expun, succint, cateva dintre motivele pentru care merita sa o treceti in agenda. Acum, urmeaza sa va spun cate ceva despre speakerii invitati la conferinta.


Adrian Raulea este cunoscut ca psiholog, trainer, coach si mai ales pentru programele sale de dezvoltare a Inteligentei Emotionale: „Elibereaza-te de Stres”, „Descatusaza-ti Potentialul”, „Vanzari Inteligent Emotionale” si „Lead Yourself to High Performance”. Aceste programe sunt rezultatul studiilor si experientelor acumulate in 22 de ani de munca, dintre care 17 ani in vanzari in companii nationale si multinationale si 5 ani exeprienta in resurse umane, training si consultanta.
In cadrul conferintei va sustine un workshop - Vanzari Inteligent Emotionale.

Anabela Grip este o persoana care considera ca trebuie sa se autodepaseasca in tot ceea ce face, ca viata e o continua crestere, personala si profesionala. Ca e nevoie sa ne punem limitele sub semnul intrebarii in fiecare zi si sa indraznim sa iesim din zona noastra de confort ca sa ne descoperim pe noi insine. Anabela Grip crede ca „viata incepe acolo unde se termina frica”. 
In cadrul conferintei va sustine un workshop - Marketing online.

Florin Pasat este trainer si speaker de peste 10 ani. Incepand initial cu cursuri de marketing, comunicare si management, Florin a fost prins de virusul „dezvoltarii personale". A constatat ca functioneaza doar modele centrate pe „OM" si s-a dedicat artei de a „creste oameni". Inspirat de participarea la seminariile cu personalitati din domeniul dezvoltarii personale (Tonny Robbins, T. Harv Ecker, Bob Proctor, Mike Dooley, Mabel Katz, John Maxwell, Robert Cialdini) a inclus in cursuri si speech-uri abordarile acestora si a observat rezultatele din viata participantilor.
In cadrul conferintei va va invata cum sa atrageti abundenta in viata voastra.

Ruxandra a fondat H&H Consulting in 2001. In prezent, Ruxandra este implicata in studii de cultura si eficacitate organizationala, audit de vanzari si de management, moderarea de sedinte de strategie, coaching, programe de dezvoltare a echipelor de conducere, etc. Experienta anterioara a Ruxandrei a fost in domeniul vanzarilor si a marketing-ului in telecomunicatii si in domeniul recrutarii si selectiei de personal. 
In cadrul conferintei va sustine un workshop - HR.

Dupa ce v-am dezvaluit doar cateva dintre surprizele acestui eveniment, sunt sigur ca ne vom vedea vineri, 22 februarie 2013, la Hotel Continental Forum. Pentru orice detalii va stau la dispozitie organizatorii conferintei PERSPECTIVE, http://perspective.aiesec-sibiu.ro.

0 comentarii:

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur