Primavara vine cu doua premiere la Teatrul "Radu Stanca"


1835 de minute de spectacol, 19 reprezentatii si 4 spatii de joc diferite! Aceasta este oferta Teatrului National "Radu Stanca" din Sibiu! 
Cu asa o oferta generoasa la inceput de primavara, care cu certitudine va umple salile de spectacol, ar fi bine sa va asigurati din timp bilete la spectacolele pe care doriti sa le vedeti. 


Primavara aceasta aduce doua premiere la Teatrul National "Radu Stanca" din Sibiu. Prima dintre acestea va avea loc miercuri, 13 martie, ora 19:00, la Sectia Germana si este o adaptare dupa basmul romanesc "Tinerete fara batranete si viata fara de moarte", in regia lui Gavriil Pinte. 
Cea de-a doua premiera a lunii se va juca in doua variante diferite, cu doua distributii speciale din care vor face parte atat actori romani cat si actori maghiari. Spectacolul "Maestru si Margareta", in regia lui Zoltan Balazs, va avea loc, in premiera, in datale de 22 si 23 martie, orele 19:00. Puteti accesa programul detaliat pe siteul www.tnrs.ro.

0 comentarii:

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur