Cupa CEPROCS de ski - 2013

Au mai ramas mai putin de doua saptamani pana se va da startul primei editii a Cupei Ceprocs de ski a companiiilor sibiene, primul eveniment, si singurul de altfel, dedicat angajatiilor companiilor sibiene. 

Cel mai probabil ca a trecut mult timp de cand ati iesit ultima data cu prietenii de la serviciu in natura. Cu siguranta asta din cauza iernii si a frigului de afara, insa de pe acum va puteti gandi cu bucurie caci peste mai putin de doua saptamani o veti putea face, la Arena Platos, pentru a participa impreuna cu colegii la cupa de ski Ceprocs.

Deoarece nu mai e mult pana sambata, 16 ianuarie 2013, ar fi bine sa va alegeti echipa, sa va inscrieti si sa va antrenati nitel caci va asteapta o gramada de premii! 
Cupa de ski a companiilor sibiene este un eveniment organizat de Asociatia Discover Romania și Asociatia 2x2 Romania, destinat angajațiilor companiilor din județul Sibiu, dornici de ceva nou, mișcare, sănătate și socializare! Regulamentul concursului si detalii suplimentare  gasiti pe pagina Cupa Ceprocs de ski a companiilor Sibiene - Sibiu 2013. 

0 comentarii:

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur