Campanie umanitara: ajutati-l pe Gigel sau pe Ioana

Of, viata e atat de cruda uneori...Gigel, adica eu, este un baiat extraordinar. Munceste cat poate, adica pe coate, si din cat a avut mai are aproape o luna...de concediu. Bucuria si fericirea lui, adica a mea, este sa isi petreaca concediul asa cum nu a mai facut-o never ever...dar vai, e bugetar deci va trebui sa se limiteze doar la o singura destinatie turistica.
Ajutati-l pe Gigel, fiti alaturi de el in aceste momente importante si contribuiti cu cat de putin pentru ca el, respectiv eu, sa se rupa in figuri prin sapte tari cu soare si chestii trestii, caci va face poze faine si le va pune pe blog, sau...

Ioana Costea, o tânăra de numai 19 ani, în pragul examenului de bacalaureat a aflat cumplita veste că suferă de leucemie si are nevoie de 100.000 de euro, bani necesari pentru transplantul de celule stem care îi poate salva viaţa.
Toţi pentru Ioana Costea! Acesta este îndemnul pe care Asociaţia “Ordinul Cavalerilor de Sibiu” şi cotidianul
Tribuna îl adresează sibienilor în cele trei zile ale Festivalului Medieval “Cetăţi Transilvane” Sibiu.
20 de tineri voluntari, foşti colegi de liceu de-ai Ioanei, vor fi prezenţi si astazi in zona centrala si vor purta cu ei urne mobile în care pot fi depuse donaţiile pentru Ioana Costea.
Pentru cei care nu sunt din Sibiu dar vor sa doneze bani pentru operatia Ioanei, datele ei de cont, conform
tribuna.ro sunt:
Ioana Costea - BCR Sibiu
În RON: RO52RNCB0227110569950001
În EURO: RO25RNCB0227110569950002

4 comentarii:

Ciprian D. spunea...

Nici nu stiu ce ii condamna pe cei asemeni Ioanei: boala sau ignoranta...

Zenna spunea...

Am pus şi eu un link către această postare; îmi pare rău că nu pot face mai mult decât atât, dacă aveam posibilitate financiară aş fi ajutat cu drag...

Ciprian D. spunea...

Sarut mana!
Cred ca ajuta si un gand bun, caci sustinerea cuiva uneori este de nepretuit.

Ileana spunea...

Gigele,
iti multumesc pentru postare. Am fost printre acei 20 de voluntari in cadrul Festivalului Medieval si al Targul Olarilor. Ma bucur ca sibienii si nu numai au raspuns in mod frumos la acest apel, strangandu-se aproape 10.000 de euro.
Din pacate insa, starea de sanatate a Ioanei este atat de grava, incat nu cred ca va mai avea zile sa ajunga la transplant.
Momentan, Ioana este la Targu Mures pentru transfuzii cu sange iradiat, pentru o saptamana, dupa interventii la nivel inalt, deoarece medicii de acolo nu-i mai dau nici o sansa. Astazi ei i-au spus unchiului Ioanei, care a insotit-o, ca ar fi cam ultimul ceas pentru transplant, si avand in vedere starea ei, acest transplant costa intre 150.000 si 200.000 de euro.
Imi vine sa plang... bani sunt 27.000 de euro in conturi, iar timp nu mai este...
Desi sunt o fire optimista si cred in minuni, de data asta mi se ineaca corabiile...
Le multumesc tuturor pentru gandurile bune si ajutorul acordat, cu precadere fostilor colegi de liceu, voluntarii care au fost in picioare, cu urnele pe centru, cate 12-14 ore pe zi.
Dumnezeu sa aiba mila de ea si sa-i aline suferinta!

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur