Urmariti POLITIA ROMANA – caci si-a tras blog!

Sa vezi si sa nu crezi, Politia Romana si-a tras blog. Infractori de pe toate blogurile...ar fi bine sa va paziti template-ul!
Activitatea de pe blogul politiei reflecta intrutotul activitatea Politiei Romane (adica nimic, niente, zero, multimea vida, nothing, rahat cu perje, nix barat, 1-1=0, etc ). Macar atat!

„De ce sa nu aiba si ea (POLITIA ROMANA) blog? Ce are?” mi-a raspuns Iubi Iubi cand i-am aratat blogul POLITIA ROMANA.
„Pai chiar asa!” zisei eu „de ce nu si-ar face cont si pe Hi5? Sau pe Twiter? Sau mai bine, pe un site de pornacheuri, sa etaleze acolo poze cu femei politist in pozitii deocheate...”.

De azi inainte nu o sa ma mai mire nimic. Nu voi fi surprins daca o sa vad ca si-a(u) tras, sau isi va/vor trage, blog „bomba nucleara”, „gasca de malpraxis”, „securistii anonimi”, „afaceri murdare in Guvern”, „teroristii se distreaza”, „rapim copii non-stop”, „ucidem la comanda”, „dam in cap si jefuim”,etc.

Nu o sa ma oripileze deoarece, suntem in siguranta, acum politia are blog.
Vorba cantecului „Avem de toate...” numai ca la noi, parca, s-a rasturnat jeep-ul(caruta-i demodata) cu tampiti, cretini si idioti.

7 comentarii:

I.B. spunea...

:) Să le facem o vizită. De ce nu? Doar e instituţie serioasă. Poate au făcut-o prea tîrziu.

Ciprian D. spunea...

Institutia e serioasa, insa cei care functioneaza in interiorul ei...

Ma indoiesc ca blogul e facut de vreun infractor sau chestor.
Cel mai probabil e facut de un agent nenorocit sau de vreun ofiteras plictisit, a se intelege sictirit, la birou. Traiasca netul mobil ca PIC-ul l-ar fi dibuit!

Bejenaru Gabriela spunea...

avem de toate in tara asta,blog le trebuia politiei....ofof grea e viata pentru uni.

aventoro spunea...

Asta-i buna. Ridic basca in cinstea lor.

Geocer spunea...

Eu pun pariu ca e un fake !

Malpraxis spunea...

doamne, imi fac si cruce :)) politia are blog =))

Tivadar Emanuel spunea...

precum spuse si Geocer - bat pariu ca e facut la misto de unu' care n-avea ce face ... n-are nici o legatura cu politia romana.

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur