In exclusivitate - moarte in direct la TV

Sincer m-am plictisit sa vad doar stiri despre morti, in diferite conjuncturi, intre doua stiri despre oamenii vii care ar fi trebuit sa moara, din punct de vedere social, politic, economic, etc.
Sa mai vedem doar morti la televizor prezentate de jurnalisti cu fler sau de jurnalisti cu chip de cioclu, direct de pe cadavrul caldut, e ca si cand ai vedea Tom si Jerry a o mia oara.
Vrem mai mult, vrem sa vedem o autopsie in direct chiar daca omul inca nu si-a dat sufletul. Sa fie neaparat in prezenta rudelor victimei de la care vrem sa aflam ce simt in momentul acela.
Dincolo de orice cinism si de orice macabru, jurnalistii trebuie sa se ridice la nivelul asteptarilor noastre: vrem o moarte in direct. Nu au decat sa afle cand se va produce si sa ne-o serveasca in exclusivitate. Sa anticipeze sau in cel mai rau caz....sa o premediteze, caci nu ne mai multumim cu morti si relatari de la capul mortului.

Vrem sa vedem o moarte in direct, si speram sa nu ne amageasca, caci vrem sa vedem morti cumplite, ba chiar inimaginabile, pe care le vor digera in timpul cinei, ca si pana acum, pe inserat.

6 comentarii:

Un suflet spunea...

Esti sadic, dar sa stii ca e o idee buna. Ma refer la faptul ca aratand la televizor mai mult decat se arata pana acum, cei batrani or sa moara cu ochii atintiti la imaginile macabre. Si uite asa vor scapa de suferinta batranetii.

Nu sunt rea de felul meu, dar am o cotoroanta care respira aerul degeaba pe acest Pamant, si pana nu se opreste din respirat nu ii dau nici eu pace. :D

Ciprian D. spunea...

Exact....asta e spiritul.

Speram ca vei fi contactata de un jurnalist.
:::::))))))) Just kiddin...it was a joke!

GOG spunea...

Regret, tv pune la dispozitie doar atat...
Foarte atractiv si instructiv pentru toate varstele si bolile cardio si nu numai.
http://stirileprotv.ro/stiri/international/extrem-de-socant-retezat-in-doua-de-camion-vorbeste-cu-cel-care-filmeaza.html

p.s. azi noapte m-am uitat din nou la "Salems's Lot''.Steven King ar trebui introdus in programa grupei mari la gradinita,sa fie copilul familiarizat cand ajunge la stiri.

Malpraxis spunea...

stiu faza asta.e de anul trecut parca. oricum naspa de tot!

auzi gigel, zici si mie cum pot sa pun si eu clipuri pe blog dar fara sa le mai descarc inainte.stiu ca e e ceva legat de link, nu?

Ioana spunea...

Intr-una din serile trecute, la o emisiune prezentata de Pepe, se derula un dialog telefonic cu un medic care se afla in garda la un spital de urgenta. Pepe a intreabat medicul care este atmosfera, in acel moment, in spital. Medicul i-a raspuns ca, din fericire, in acel moment era liniste. Pepe arata foarte dezamagit; cred ca tare s-ar fi bucurat daca ar fi aflat ca erau cava cazuri groaznice (un om decapitat, altul sfartecat de lupi sau taiat in doua de tren de exemplu). Mama ce audienta ar fi avut!

Ciprian D. spunea...

@malpraxis
Fiecare videoclip are un embed code. Il copiezi cu ctrl+c il pui cu ctrl+v intr-un .doc file. De acolo il iei tot cu ctrl+c si il pui in editare text cu ctrl+v. Done :)

Daca nu iese...gasesti adresa de google talk in profil. ;) te voi asista online!

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur