Cea mai sexy femeie - cel mai sexy barbat - 2009


Totalitatea barbatilor, carora le curge din gura, considera ca duduia de alaturi, Olivia Wilde, e cea mai sexy femeie din lume. Anul acesta! Carevasazica peste un an expira?

Daca ne uitam cu atentie se pot vedea formele perisabilitatii...

Pe de alta parte, Robert Pattinson este considerat cel mai sexy barbat, cel mai probabil de marea masa a femeilor insarcinate.
Sau, anul acesta, sexy inseamna sa fii imberb, sa fii certat cu frizerul si sa privesti in zare, tamp, ca si cand ai gandi din pozitia incruntat?

15 comentarii:

Bejenaru Gabriela spunea...

am crezut ca tu esti cel mai sexy barbat de pe blogul tau...hi hi hi

Ana-Maria spunea...

Cine naiba face sondajele astea?Pe ce marja de varsta se realizeaza?Pentru sexiest man,pe fatuci intre 10 si 17 ani si pentru sexiest woman,pe barbati intre 60 si 80 de ani?....Sunt rea,dar nu ma poci abtine...Ce naiba vad fetele sexy la palidul ala???
La gagice nu ma bag,ca n-am chef sa mi se spuna ca-s "individioasa"(si chiar nu sunt,ca nu am de ce).:D

Ada Angharad spunea...

Mai Gigele, acum noi stim ce cel mai sexy barbat din lume esti tu, dar lasa si fetele se viseze la un vampir sensibil si fatalau...actorul e perceput sexy pt ca se confunda cu personajul.am sa scriu mai multe pe bllogul meu...Tineti aproape

Ciprian D. spunea...

...si am par pe chiept. Foarte important! lol

Eh, cum imi faceti voi ziua mai buna...

Neamtu' spunea...

Mda... el e la fel de sexos ca un Tampax. SIncer. Nu-s gay, da' pot sa-mi dau cu parerea. Dar, cum gusturile nu se discuta, cele 5 fetite ajunse la pubertate, l-au votat pe ala. Iar barbatii (muahahaha) a se citi copilasii cu vagi urme de mustata, care dorec o tipa care arata asa, au votat-o pe ea. Deci, ne-am scos de inca un sondaj.

Ada Angharad spunea...

Am promis ca revin cu explicatia de ce fetucele -s inamorate de Cullen Iaca aici
http://dreamwind55.blogspot.com/2009/08/ceea-ce-twilight-nu-vrea-ca-noi-sa-stim.html

Berenyi Andrei-Gabriel spunea...

In fiecare oras din Romania este o fufa mai faina ca aia. Sa fim seriosi. Iar ala ... e cocalar versiunea Hollywood.

aventoro spunea...

Nu stiu cine este tipa, dar pare ok.

Sa ne traiasca!?!

Malpraxis spunea...

arata bine tipa deh, chiar e frumoasa. despre ala nu ma intereseaza

Mihaela Petrescu spunea...

La anu' vine alta!

Anonim spunea...

Gigel, purcel sau cum iti zice tie. Nu esti decat un soarece de calculator, ce isi traieste viata virtuala la maxim, in timp ce viata reala pentru tine nu prea exista. Ai o antipatie pentru femei, pesemne ca aceasta antipatie reiese din frustrarea ca nu ai nici o femeie langa tine. Si daca ai, aia nu e femeie. Pentru ca o femeie adevarata nu ar sta cu asa cacat sub talpa.
Ridiculizezi, critici, te dai destept cand de fapt toate criticile indreptate importiva altora nu sunt decat frustrari si "calitati" ale tale.

Te saluta invincibila.

Anonim spunea...

Daca Robert Pattinson e urat, tu ar trebui sa fii ars pe rug mai ales pentru caracterul tau alterat. Iar la asa caracter alterat, asa trup dizgratios.

Orin spunea...

Hmmm, n-am văzut Twilight, habar n-am cine e puștiul respectiv sau ce eșantion de femei l-a declarat sexy. Oricum, avînd în vedere că ideea mea de sex-appeal se învîrte pe undeva prin zona Ralph Fiennes, Jeremy Irons, ș.a. cred că nu sînt prin publicul țintă!

Ciprian D. spunea...

@Anonim
Ai dreptate daca si numai daca mama ta e o curva si va muri de cancer cand va fi criza de morfina!

Anonim spunea...

Sincer el nu mi se pare cine stie ce pentru a primi aceasta "nominalizare"...
Iar tu...ai un blog frumos, imi place!

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur