Gafa lui Basescu – RIDICOL!

Nu credeam ca voi fi de acord, vreodata, cu tovarasul Basescu. Ii impartasesc punctul de vedere cu privire la ridicol, partial fireste.

Domnia sa a declarat aseara: „Partidele de la guvernare, in loc sa discute despre problemele importante, discuta despre comisia Elena Udrea. Este ridicol. Cred ca exista un dram de inconstienta in Guvern. ”

Singurul lucru ridicol, din aceasta conjunctura, este faptul ca o pupa in fund pe Elena Udrea. Sunt cuminte cand spun „o pupa in fund”, caci domnia sa o mozoleste in toata regula.

Mai mult dramul de inconstienta exista in tartacuta prezidentiala caci se incapataneaza sa admita ca-i murdar la bot, desi rahatul „blondei de la Cotroceni” pute de la o posta.

4 comentarii:

aventoro spunea...

Base incearca sa drege busuiocul in al 12-lea ceas.

Malpraxis spunea...

la ce te astepti de la base, bre gigele :)) incearca el sa fie simpatic dar nu prea ii iese. oricum pentru faza din covasna sau unde era cand le-a repetat la ungurii aia din constituie e simpatic :D

Anonim spunea...

cand o femeie iti pune putza pe ochi, tu nu mai judeci clar...

doar sa te avertizez ca Nutzi Udrea da in vileag o noua lista...la mine pe blog mai multe detalii la mne pe blog

Mihaela Petrescu spunea...

Gafa, de ce gafa?
Doar isi apara fomeia!

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur