GIGELITATEA – de 5 ori nominalizat la BLOGUL DE AUR...

...prin urmare am certitudinea ca mi se cuvine. lol...sunt modest.
In ultimele zile am primit patru nominalizari pentru BLOG DE ORO de la
Boogie Bubble, Cipy , Neamtu` si Niciodata Singura, Evelina, motiv pentru care le multumesc frumos, cu mentiunea: „Ohh... nu trebuia, dar da-l incoa`!”.

Asadar, desi BLOG DE ORO ramane la mine, sic!, nominalizez si eu zece blogarasi ca asa zice regu.
Nominalizatii sunt... primii zece gigelisti care vor comenta pe GIGELITATEA, indiferent daca se intampla asta in cinci minute sau cincizeci de ani...
Ii voi adauga pe masura ce apar.
Later edit: GMX este primul blog nominalizat si va trebui sa nominalizeze la randu-i zece bloguri, sa-i anunte pe nominalizati printr-un comentariu, sa indice sursa de unde a primit nominalizarea si sa afiseze printr-un post imaginea BLOG DE ORO.
Later edit: Irina, al doilea blog nominalizat, va trebui sa nominalizeze la randu-i zece bloguri, sa-i anunte pe nominalizati printr-un comentariu, sa indice sursa de unde a primit nominalizarea si sa afiseze printr-un post imaginea BLOG DE ORO.
Later edit: Zoly, al treilea blog nominalizat va trebui sa nominalizeze la randu-i zece bloguri, sa-i anunte pe nominalizati printr-un comentariu, sa indice sursa de unde a primit nominalizarea si sa afiseze printr-un post imaginea BLOG DE ORO.
Later edit: Dawgama blog e nominalizat va trebui sa nominalizeze la randu-i zece bloguri, sa-i anunte pe nominalizati printr-un comentariu, sa indice sursa de unde a primit nominalizarea si sa afiseze printr-un post imaginea BLOG DE ORO.
Later edit: Greendorfyn blog e nominalizat va trebui sa nominalizeze la randu-i zece bloguri, sa-i anunte pe nominalizati printr-un comentariu, sa indice sursa de unde a primit nominalizarea si sa afiseze printr-un post imaginea BLOG DE ORO.
Later edit: Achilianu blog e nominalizat va trebui sa nominalizeze la randu-i zece bloguri, sa-i anunte pe nominalizati printr-un comentariu, sa indice sursa de unde a primit nominalizarea si sa afiseze printr-un post imaginea BLOG DE ORO.
Later edit: Evelina e nominalizata si va trebui sa nominalizeze la randu-i zece bloguri, sa-i anunte pe nominalizati printr-un comentariu, sa indice sursa de unde a primit nominalizarea si sa afiseze printr-un post imaginea BLOG DE ORO.
Later edit: Zafox e nominalizata si va trebui sa nominalizeze la randu-i zece bloguri, sa-i anunte pe nominalizati printr-un comentariu, sa indice sursa de unde a primit nominalizarea si sa afiseze printr-un post imaginea BLOG DE ORO.
Later edit: Ionut e nominalizat si va trebui sa nominalizeze la randu-i zece bloguri, sa-i anunte pe nominalizati printr-un comentariu, sa indice sursa de unde a primit nominalizarea si sa afiseze printr-un post imaginea BLOG DE ORO.
Later edit: MACE e nominalizat si va trebui sa nominalizeze la randu-i zece bloguri, sa-i anunte pe nominalizati printr-un comentariu, sa indice sursa de unde a primit nominalizarea si sa afiseze printr-un post imaginea BLOG DE ORO.

17 comentarii:

GMX spunea...

Blog de oro..Îmi place cum sună...;)

Neamtu' spunea...

GMX tocmai s-a facut cu premiul :)) Bre, Gigele, e normal sa-l primesti, nu? Ca ai fost nominalizat de trei oameni, nu de unul care are 10 bloguri in blogroll. Deci, meriti. Hai sa-l lustruiesti cu placere!

Ciprian D. spunea...

Uraaa!

GMX spunea...

Multumesc mult pentru nominalizare.

Misiune îndeplinită:
http://gmx1972.blogspot.com/2009/08/blog-de-oro.html

IrinaBohemianDance spunea...

Felicitari!Chiar meriti acest premiu!

irina

Niciodată Singură spunea...

Există şi a patra nominalizare, încă de ieri, la http://niciodatasingura.blogspot.com/2009/08/blogul-de-aur.html, dar n-am citit cu atenţie regulamentul şi nu te-am anunţat :)

Ciprian D. spunea...

Mercic, m-am corectat, acum ca stiu!

IrinaBohemianDance spunea...

Multumesc mult!M-ai surprins total!!Ma simt onorata!

O zi frumoasa,

irina

mv spunea...

Later edit: dawgama .... :)

ionutu spunea...

io n-am citit regulamentul (recunosc, mi-a fo' lene) da'l rog pe Gigel să mă nominalizeze şi pe mine că văz că mai are doo' loace. :D

GOG spunea...

Multumesc si raportat indeplinit !

mace spunea...

merci de nominalizare! toate bune!

aventoro spunea...

Felicitari! Dar deja ne invartim in cerc. :))

Raluca spunea...

felicitari!!!!!!!!! sa il stapanesti sanatos :P

Anonim spunea...

Pai mai Georgele, Gigele, care e mai mare smenul ca primesti un premiu pentru cel mai tare blog cadn tu de fapt doar ai scris un comentariu acolo? Daca iti comenta Libertatea, ce te faceai? Eu as fi jignita sa primesc asa un premiu...

Paul Gabor spunea...

Mai Gigele, la sfarsit nu va aparea blogosfera asta ca un cimitir plin de flori???

Paul Gabor spunea...

Mai Gigele, la sfarsit nu va aparea blogosfera asta ca un cimitir plin de flori???

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur