Naomi vs Corina Chiriac – cine-i diva si cine-i transexual?

Festivalul National de Muzica Usoara Mamaia s-a terminat. Ma intreb cand va termina sa dea pe afara de nesimtire baiatul-fata, florin Moldovan alias Naomi, care datorita faptului ca nu a pupat nici un premiu la festival i-a balacarit pe Madalin Voicu si Corina Chiriac in calitatea lor de membrii ai juriului.

Mai mult, de suparare, acelasi Naomi, fatuca cu unicorn intre craci, s-a consolat cu un party poponautic in care au fost implicati trei minori. La asemenea pedofilie pana si Nikita a reactionat.
Daca ma doare-n fund de viata privata a lui Naomi nu pot spune acelasi lucru despre veleitatile ei muzicale, caci mi se frange sufletul sa vad slagarele romanesti de odinioara terfelite...

Va propun variantele originale ale slagarelor ciripite de Naomi pentru a-mi sustine punctul de vedere prin puterea comparatiei.
Nu va obositi sa cititi comentariile de pe youtube caci veti constata ca e pierdere de timp.
Chiar ar trebui ca cei cu IQ-ul cat numarul de la pantof, cu acces la internet, sa fie izolati.




15 comentarii:

Neamtu' spunea...

Nu cred ca vrei sa te doara-n fund cand vorbesti de Naomi. Trust me. Piesele nu pot fi comparate. Fiecare are stilul ei/lui in modul de inetrpretare, orchestratia este luctrata cu tehnica diferita... Mie imi place cum suna si una si alta. Dar nu cred ca Naomi mai poate canta si altceva cevat bucata asta, sincer.

Ana spunea...

bine zis,de acord cu tine!

Geocer spunea...

Naomi a falsat de mai multe ori, asa ca nu vad de ce unii ii apreciaza interpretarea. E diferenta ca de la cer la pamant intre original si copie.

Ciprian D. spunea...

@Neamtu
Ete ca mai poate: a distrus si melodia lui Aurelian Andreescu, tot la Mamaia 2009.

Ar trebui sa ii spuna cineva ca muzica usoara romaneasca nu este precum lubrefiantul...

Ana-Maria spunea...

Groanic!Mihai Bendeac il/o imita perfect...BRRRRRR...ptiu!Mi s-a incrancenat pielea...
Nimeni nu zice sa nu cante,dar sa isi aleaga o piesa care i se potriveste...

Ana spunea...

Da, Ana ,sa cante...da' la el in baie :D

Ciprian D. spunea...

Tuturor ne place sa cantam. Pana si eu o fac, dar am bunul simt si o fac doar sub dus.
Naomi ori n-are dus...ori n-are bun simt. Ori si una si alta!
Sa cante melodiile lui Benone Sinulescu, lol, dar sa stea naibi departe de slagare!

mace spunea...

aoleu, sufletu meu, domnu dan...dar de ce s-a ajuns la asa ceva?

Zenna spunea...

Naomi ăsta/asta nu s-o fi văzând cât este de penibil/ă?? Nu o să se ridice niciodată la valoarea celor care au cântat iniţial acele melodii.




PS: ai un premiu la mine pe blog :)

Geocer spunea...

Melodia lui Andreescu a masacrat-o mult mai rau decat pe prima !

Ciprian D. spunea...

@mace
Stiu eu, stiu eu...din cauza tolerabilitatii noastre si a faptului ca fatuca cu unicorn intre craci a stiut sa speculeze...

@frozen
Sarut mana de premiu...il merit! :D

@Geocer
A mai ramas ceva neatins in tara asta? Ca vreau sa-mi las si eu amprenta bagandu-mi picioarele...

GOG spunea...

Printr-o nefericita eroare a naturii Naomi este un produs defect. Pentru asta nu trebuie condamnata persoana ci cei care o promoveaza.Subiectul prinde,banii curg.Macar Naomi nu mai este un secret.Si nu e importanta.
Fiti fericiti ca nu stiti ce zace in spatele unor alte personaje din cultura romaneasca, nume grele in fata carora iti vine sa te inchini cu smerenie si o tona de complexe.
Ala ar fi subiect...

Şcoala Gimnazială ,,Carmen Sylva" spunea...

A profitat Naomi de tolerabilitatea noastra anul acesta, iar eu ma tem ca la anul vor dori sa ,,cante" la Mamaia si Nikita sau Sexy brailenca. Adica .. parca am auzit ca Nikita tinteste mai sus: vrea la Eurovision.

Ciprian D. spunea...

@greendorfyn
@ioana
De vina e mentalitatea noastra. Nu putem fi rationali ci cadem dintro extrema in alta. De ce sa depunem efortul de a tolera in concordanta cu valorile si principiile personale cand exista turma la care putem adera fara nici un cost?

Anne is Za best team mate spunea...

Slagarele sunt originale, unice....interpretarea lor de catre Naomi..e mediocra..Asta o stim cu totii..Dar cum Romania devine tara diversitatii..cu totii au voie sa cante melodii . Si organizatorii o accepta sa interpreteze pentru a amuza publicul ..asa ca nu ma mira nimic.

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur