Psihologic: The Jacket


The Jacket este genul de film pe care il vizonez cu aceiasi placere de fiecare data. Nu este o capodopera cinematografica ci mai degraba este un film decent.
The Jacket este un produs cinematografic in masura sa respecte cinefilul cu imaginatie bogata, din punctul meu de vedere, prin lipsa mercantilitatilor erotice, sexuale ori pornografice. De apreciat, parol!

Adrien Brody ar fi meritat un premiu pentru interpretare, insa singurul castig este al acelora care vad acest film si il apreciaza pentru ce este nu pentru ce ar fi fost... daca... si il revad cu aceiasi placere de fiecare data.

Iggy Pop cu coverul dupa Louie Armstrong - "We Have All The Time In The World" si Andy Tubman – Quiet inside fac filmul mult mai...sonor!

4 comentarii:

Anonim spunea...

l-am vazut acum ceva timp! merita vazut!

Ciprian D. spunea...

...si revazut! :)

Malpraxis spunea...

foarte bun filmul! chiar vroiam sa ma relaxez la un film bun si nu stiam la ce film sa ma uit ca in ultimul timp nu prea au mai iesit filme pre bune. daca mai stii filme cat de cat bune sa-mi zici si mie...mai ales thrillere :)

Ciprian D. spunea...

De regula recomand numai filme bune; uneori filme iesite din comun.
Despre ele in...filmul psihologic-cronica gigelistica! :)

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur