Buna, sunt Gigel! Permanent nu sunt disponibil...


Data trecuta nu am reusit dar cel putin am facut lumea sa inteleaga faptul ca telefonul meu mobil are doua butoane: unul verde cu ajutorul caruia raspund cand sunt apelat, si unul rosu pe care apas in cele mai multe cazuri prin care resping apelul. A priceput toata lumea!
Cu toate acestea, de o perioada, simt o greata grozava de fiecare data and vad un telefon mobil. Simt o repulsie teribila cand aud un mobil sunand sau cand constat ca un individ il poarta ca pe-un trofeu sau il etaleaza ca status. Parol, nu spun niciodata dar imi repugna; e prima data cand aversiunea vis-a-vis de un obiect este atat de stringenta. Basca, aceasta scarba, in speta, este alimentata de faptul ca periodic primesc apeluri de la diversi cretinoizi care ma injura ca-s ciumeg ca am A5, isi baga pixu-n mine ca-s director imputit la FHM, sau m-ar supune la perversiuni orale ca nu am platit gradinita si pensia alimentara.
Saraca mesagerie vocala ar spune mai multe, eu sustin doar ca am Dacie nu A5, sunt bugetar nu director la FHM, si inca nu am copii sa le cumpar jucarii. Restul sunt efecte ale faptului ca traim intr-o lume neb
una, cretina, tampita!

Drept atitudine m-am decis sa imi verific periodic mesageria vocala, momente unice in care voi da jos din cui telefoanele mobile. Oricum am prea multe si nu stiu ce sa fac cu ele. Nu le-as da de pomana desi imi provoaca greata.

Pana imi trece greata poate se termina si razboiul dintre G-Phone si iPhone (apropo, hTC va castiga detasat), sau poate vor scoate pe piata mobilul care face cartofi prajiti cu ceafa de porc. Atunci si doar atunci o sa-mi mai fac eu abonament la vreo companie de telefonie mobila.

6 comentarii:

mihaela spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
mihaela spunea...

Scuze,ce faci cu gigelistii care au disparut din lista? Blogul tau e ultraelaborat,daca rezolva cineva,tu esti acela...deci,astept(am).

Mihaela Petrescu spunea...

Oh, da cartofi prajiti si ceafa de porc! Asta le mai lipseste telefoanelor mobile! Eu as vrea sa-l arunc in ocean! Da' nu ma lasa nevoia!

Ciprian D. spunea...

@Mihaela
Chiftele! I-am facut bucati si i-am dat prin masina de tocat...
Habar n-am, nu ma pricep la chestii tehnice; cineva zicea ca se fura "persoanele interesate".
Trebuie sa fii mai mult decat cretin sa faci asta, dar ma rog!

mihaela spunea...

revin,problema a aparut de la ultima versiune de mozilla care s-a instalat;din cauza ei nu mai vedeam pe nici un blog persoanele interesate-am reinstalat versiunea veche si acum e ok-scuze-

starchim01 spunea...

Un coleg de servici a avut o idee simplă.Sătul să tot fie sunat aiurea a pus telefonul pe tăietor,i-a dat o muchie de secure în "cap",și gata ,de atunci nu îl mai deranjează nimeni.

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur