Incearca sa gandesti! Poate fi greu, dar nu imposibil!

"Uitându-mă în stânga şi în dreapta, am remarcat că foarte multe persoane NU ÎŞI FOLOSESC CREIERUL, şi îl au în cap doar aşa, de umplutură. De aceea m-am hotărât să iniţiez o campanie, numită scurt: "Foloseşte-ţi creierul". Gândeşte înainte să deschizi gura, gândeşte înainte să faci un anumit gest, gândeşte în tot ceea ce faci. De multe ori, dacă o secundă nu gândeşti, se pot întâmplă lucruri foarte grave.

Sustin campania Foloseste-ti creierul
Haideţi să ne adunăm cât mai mulţi. Poate această campanie va schimbă ceva. În ziua de azi lumea virtuală are o importantă foarte mare, tot mai multe persoane făcând parte din ea. Aşa că, să sperăm că va avea un efect pozitiv asupra populaţiei."
Cam asa suna mesajul campaniei lui Cipy al carui blog se elibereaza gratuit si se administreaza pe cale vizuala. Daca apar manifestari placute sau neplacute, va indeamna sa le exprimati!

8 comentarii:

Anonim spunea...

daca ne-am folosi cu totii creierul ar fi o lume perfecta si noi nu vrem o lume perfecta

in sfarsit la mine pe blog: Un tortionar de bine...Priboi, Ristea Priboi...

Cipy spunea...

Si de ce nu am vrea o lume perfecta? Oricum nu o sa se ajunga niciodata la momentul in care toti isi folosesc creierul. Sunt destui cocalari si destule pitipoance care il lasa sa hiberneze. Parerea mea.

Anonim spunea...

Sa fiu eu cuc in nuc,daca asta nu e o propunere de-a dreptul indecenta si inumana.Adica de enspe ani las cerebelu'la ruginit si-n dulce amorteala,[asta ca sa nu se transforme in cockteil molotov din motive de infuzie permanenta de tornade politice,intrigaraie universala in orica domeniu,bombardament de stiri apocaliptoce la 5 punct fix,muzik de dulce trai de shatra si cate si mai cate],iar tu ceri sa-mi scot neuronii,cati or mai fi viabili,din eisberg?
Crima , Gigele ! Neeee

Malpraxis spunea...

foarte tare campania! o sa fac si eu un post despre asta ca merita promovata o asemenea campanie. oricum nu o sa intereseze pe multi dar ideea sa existe doritori :D conteaza calitatea nu cantitatea, nu?

LIVIU AMZA(NADIE) spunea...

SI DACA NU AM CREIER?STAU LINISTIT NU?

Ciprian D. spunea...

Spiritual, ca intotdeauna! :)

Mihaela Petrescu spunea...

Buna initiativa. Si numai 10% si tot ar fi mai bine

Cipy spunea...

Salutare. Cei care doriti sa sustineti campania, afisati bannerul in sidebaru-ul blogului, nu conteaza cat de jos, important e sa fie in sidebar ca sa il poata vedea cat mai multa lume si sa ajunga mesajul campaniei la cat mai multi, dupa care lasati-mi un mesaj cu blogul unde ati afisat bannerul aici: http://ciprian-cipy.blogspot.com/2009/05/sustine-si-tu-campania-foloseste-ti.html pentru a va trece la sustinatori. Cu cat sustinem mai multi campania, cu atat ea isi poate indeplinii obiectivul. Numai bine va doresc.

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur