Vreau sa fiu milionar!

Am vazut oameni care s-au sacrificat pentru (a face) bani, insa cei mai multi ii sacrifica pe ceilalti, pe cei de langa ei, pentru acelasi motiv. Cu toti banii dobanditi, intr-un fel sau altu, luxul pe care si-l pot permite este limitat.
Probabil nu sunt milionar pentru ca m-a interesat mai mult sa iau notite despre cum se face un milion (primul, cica, e cel mai greu de facut). Probabil nu sunt milionar deoarece imi repet ca asta nu o sa ma omoare, ci, conform teoriei, o sa ma faca mai puternic.
De ce nu sunt milionar? Nu sunt milionar pentru ca nu am nas. Unii miros o afacere de la o posta, eu n-o zaresc nici daca imi sparge capul... Trebuie sa ai fler pentru asta.
Am auzit ca e ceva nativ in felul de a face bani. Aceia probabil in loc de treaba aia urata fac monede si se sterg la fund cu bancnote. Noi, ceilalti, spalam hartia igienica caci traim vremuri cacacioase.

Ce as face daca as fi milionar? Probabil as deveni mai paranoic decat sunt. As crede ca vrea sa ma jefuiasca vanzatoarea cand mi-ar cere trei lei pentru o paine, caci nu-i asa, cand esti milionar ai impresia ca ti se cuvine totul gratis. La fel de probabil mi-as cumpara o casa faina, fix in centru, o masina tare, din aia care lasa fara plombe orice curios, si...as pleca departe. Inca nu mi-e clara ratiunea pentru care mi-as lua casa si masina daca tot plec departe dar astea-s detalii...
Ce nu as face daca as fi milionar? Ce n-as face? Daca as fi milionar...ce n-as face? Hmmm... Adica ce n-as face... Ei bine, n-as face... (la asta ma mai gandesc)

Ca mine sunt toti cei care nu au un milion si nu vor avea niciodata, si cel mai sigur ne meritam soarta, caci n-am stii ce sa facem cu banii. Daca i-am avea mai mult ca sigur ca i-am cheltui, iar menirea banilor este sa circule in circuite cat mai inchise.
Cu totii ne pricepem sa raspundem la intrebarea "Ce ai face cu un milion?", insa ce nu ai face daca peste noapte, ai deveni milionar?

7 comentarii:

Malpraxis spunea...

eu cred ca as stii ce sa fac cu banii :) sincer. dar vorba ta probabil ca nu o sa am niciodata milionul...

Ciprian D. spunea...

Milionar pentru o zi! Genul asta de stupid-show nu a fost facut inca...

aventoro spunea...

Ehe, as avea ce sa fac cu 1M. As investi in niste afaceri, acum e momentul.

Bafta,

Ana-Maria spunea...

Si eu as sti foarte bine ce vreau sa fac cu un milion si tot la fel de bine ce NU as face cu acel milion...:D
Lasand teoria asta la o parte,in post nu ai precizat despre ce milion este vorba,asa ca eu am subinteles ca te-ai referit la euro...sau am gresit:-))?????!!!

Mihaela Petrescu spunea...

1 milion nu-i mare lucru. Depinde cum l-ai dobindit.Important e ce-ai face ca sa-l pastrezi si sa-l inmultesti, ca de cheltuit e simplu si ajungi mai sarac decit inainte.

Nicolae Anca spunea...

Cu siguranta l-as mai tine o perioada la pastrare ca sa fiu sigura ca nu vin astia sa mi-l ceara inapoi... ca poate deee, e o farsa, sunt bani falsi cautati de politie... =))

Nicolae Anca spunea...

ca sa fiu in tema cu intrebarea, nu l-as cheltui pentru o perioada de timp, ca sa vad ce si cum se invarte... ca in zilele noastre, pe la romanasii nostrii ingeniosi...

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur