Cinemateca TIFF Paris, je t’aime – Oraşul iubirii

Filmul din aceasta seara din cadrul cinematecii TIFF, de la ora 20:00, libraria Humanitas, poate insemna, asta:

In Paris, dragostea e pretutindeni. In barurile si cafenelele orasului. Sub Turnul Eiffel. Chiar si in metroul care merge pe sub strazi. In “Paris, je t'aime” pregatiti-va sa vedeti orasul intr-un mod cum nici nu v-ati putea imagina. Este Parisul vazut prin ochii celor mai aclamati cineasti din lume, incluzandu-i pe: fratii Coen, Gus Van Sant, Isabel Coixet, Walter Salles, Alexander Payne sau Sylvain Chomet.

Fiecarui regizor i s-a cerut sa spuna o poveste, plasata intr-unul dintre cartierele orasului. Rezultatul este un caleidoscop de bucurii, separari, imprevizibile intalniri ciudate si, mai ales, de iubire. Cu o incredibila distributie internationala, incluzand actori ca Natalie Portman, Fanny Ardant, Elijah Wood, Nick Nolte, Juliette Binoche si Steve Buscemi, ‘Paris, je t'aime” va va arata o fata a Parisului pe care nu ati mai vazut-o niciodata, si va va reaprinde flacara pentru cel mai romantic oras de pe Glob.

...sau asta:  pur si simplu motivul de a iesi in oras cu prietenii! Fie vorba intre noi reprezinta motive serioase de nu hiberna calare pe calorifere cascand ochii cat cepele la elucubratiile lui Badea, Gadea and Co, sau de a ingheta prin cine stie ce itinerar scandand lozinci in care nici Mos Craciun nu mai crede. 

0 comentarii:

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur