Hai la teatru, BECOME!

Arta mai poate aduce un zambet pe fetele romanilor. Hai sa o sprijinim!

Acest indemn deosebit de pertinent vine din partea unor tineri actori, cu idealuri comune, implicati in viata sociala si artistica a comunitatii, care doresc să aduca un suflu nou pe scena. 
Impulsionati de dorinta de a creste si a forma valoare, creativi, muncitori, talentati – care promoveaza dialogul multicultural, educatia in spirit artistic, organizati sub forma unei persoane juridice non-profit: Asociatia de tineret Become - youth and arts.

Joi, 9 februarie 2012, începand cu orele 19:00, Compania de teatru BECOME va invita la spectacolul “Ce-a ajuns Romania! …Care Romania?!?” - momente comice de demult aduse in prezent, cu Mihai Alexandru si Catalin Grigoras.
Rezervarile se fac pe pagina de facebook, cu confirmare, sau la numarul de telefon 0748050301.

In data de 16 februarie 2012, ora 19.00, va avea loc PREMIERA “Acoustic Love Songs” – cateva dintre cele mai celebre refrene atat pentru indragostiti, cat si pentru dezamagiti! sustinut de Adrian Grigoraa(chitara), Alexandru Ciubotaru(cajon), Irina Nemes(voce), Roxana Tuta(vioara) si Radu Muresan(chitara).

In data de 23 februarie 2012 sunteti invitati la alta PREMIERA “DreamCatchers”, un concert cu Radu Nechifor - in premiera solist vocal, Marius Tuta(pian), Jakab Mihai(percutie), Ittu Mircea(chitara bass).

Pe scurt, „TEATRU BECOME” va asteapta in fiecare joi seara la Centru de Tineret din Str. Nicolae Teclu, nr. 41, de la ora 19:00, la o seara speciala dedicata artelor spectacolului, o intalnire a tinerei generatii de artisti cu publicul sibian.

1 comentarii:

Root spunea...

Ma blogu asta de la bloguri rupte din citat vezi ca are un fel de virus pe site uitate si tu pe Octo cat

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur