Sunetul secret - sunetul de mii de euro!

Asa suna indemnul sa vanezi un fas, de mare succes de altfel; doar am mai zis si-n alte conjuncturi ca suntem un popor de genii: ghiceste sunetul secret si castigi mii de euro.

Ce reprezinta de fapt sunetul secret? As putea explica in mai multe feluri fara sa am veleitati didactice. De pilda, sunetul secret este ceva de genul: ghiciti la ce ma gandesc chiar acum si va dau luna de pe cer, chiar daca e innorat si n-o vedeti. 

Ati prins ideea, insa daca va spun ca zilnic se opreste timpu-n loc pret de cateva sec la fiecare si doua's`cinci ale orei si din toata droaia care incearca sa se catere pe firul europei efem, habar n-am cum naiba, reusesc de fiecare data cate trei oligofreni, retarzi sau circopiteci cu acte-n regula, m-ati crede? 
E enervant de amuzant sa urmaresti toata faza in care li se spune din prealabil amatorilor de bani nemunciti ce nu este sunetul secret si cand sunt intrebati repeta instinctual ce li s-a spus sa nu spuna. Geniala faza! Genial concurs! Geniali ascultatori! Daca n-as fi zen m-as intreba de ce audienta lor e de milioane....

Ma rog, dincolo de sunetul secret, un fas ieftin cu pretentii de concurs cu premii de valoare, Europa FM chiar este cel mai tare si serios post de radio din Romania. Asta se datoreaza profesionalismului si muncii unor adevarati oameni de caracter. Penteu ei si pentru milioanele de ascultatori, de caracter, aceasta sa fie rasplata: sunetul secret! Really? I mean, seriously?
Foto: europa fm

1 comentarii:

Anonim spunea...

UN JEG DE CONCURS PENTRU NEAMURILE CELOR DE LA EUROPA FM. MI-E SCARBA DE ACESTE SCARBE DE OAMENI

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur