CONCURS - Cinemateca TIFF 2012


Convietuirea pasnica dintre celibatarii Ender si Çetin este perturbata cand cei doi îi permit surorii unui prieten comun sa stea cu ei. Amandoi la vreo 30 de ani, cei doi prieteni de-o viata sunt coplesiti de prezenta taciturnei Nihal. Ce i-o fi apucat sa primeasca o studenta in grija, la ei acasa? Mai ales o tanara care traieste cu trauma recenta a pierderii parintilor intr- un accident de masina? Dar ritualurile de zi cu zi, ca luatul meselor impreuna, ii fac in cele din urma pe cei trei colegi de apartament sa impartaseasca momente placute. Inainte sa-si dea seama ce se intampla, amandoi se indragostesc de incantatoarea Nihal...


Acesta este subiectul filmului din cadrul Cinematecii TIFF de astazi, joi, 2 februarie, de la 20:00, la Teatrul Gong : Marea noastra disperare / Our Grand Despair, o drama emotionanta in regia lui Seyfi Teoman.

Poti castiga o invitatie de doua persoane la filmul Marea noastra disperare / Our Grand Despair daca raspunzi primul, corect, la urmatoarea intrebare: ce pictor renascentist, mort la nastere, a compus sonata pentru pian si orchestra la campionatul mondial de table de langa canalul Panamea? 

Just kiddin`! Lasa primul un comentariu cu raspunsul corect la intrebarea: "Care sunt locatiile Cinematecii TIFF - Sibiu 2012" si invitatia de doua persoane la film este a ta! Not kiddin`!

4 comentarii:

Ma spunea...

Libraria Humanitas si Teatrul Gong :)

ninu spunea...

panamea sau panama? :P

Ciprian D. spunea...

Felicitari, ai castigat o invitatie la filmul din seara asta, pt 2 persoane.
Trimite-mi te rog un email cu datele tale la gigelitatea@gmail.com sau da un semn la 074610 8110

Ciprian D. spunea...

:)) e aproape acelasi lucru :))

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur