CONCURS - Cinemateca TIFF - Happy, happy / Cumplit de fericita


Familia este cel mai important lucru din lume pentru Kaja. În ciuda faptului că trăieşte cu un bărbat care preferă să meargă la vânătoare cu băieţii şi refuză să facă dragoste, ea ramane o optimistă convinsă. 
Când vis-a-vis se mută 'cuplul perfect', Kaja se luptă din răsputeri să îşi ţină sub control emoţiile. Nu numai că aceşti oameni plini de succes, frumoşi, interesanţi, cântă într-un cor, dar au adoptat şi un copil - din Etiopia! Noii vecini deschid noi orizonturi pentru Kaja cu urmări pentru toţi cei implicaţi. Iar atunci când Crăciunul se apropie devine evident că nimic nu va mai fi ca înainte. 
Acum, ca v-am spus cam despre ce e vorba in filmul de maine seara din cadrul cinematecii TIFF 2012, dupa cum v-am obisnuit in fiecare joi, de la orele 20:00, spuneti-mi voi va avea loc proiectia filmului si veti castiga o invitatie dubla la comedia despre infidelitate, carne de elan, sex si branza de casa: Happy, happy / Cumplit de fericita! 
Succes tuturor, insa castiga invitatia, pentru doua persoane, la film, primul/a care va raspunde corect, printr-un comentariu!

4 comentarii:

Anonim spunea...

As putea răspunde eu, dar las pe alții ;))
Ne vedem maine! :P

Cristina Surd

Ciprian D. spunea...

Ahaaa...deci nu sti raspunsul corect :P

Oki doki, ne vedem maine :)

Alex Trofosila spunea...

Teatrul Gong

Ciprian D. spunea...

Felicitari, ai castigat o invitatie la film.
Te astept cu un email la gigelitatea@gmail.com sa iti spun cum intri in posesia invitatiei.

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur