Traim cu speranta – murim cu regretul!

Speram aproape psihedelic sa se termine depravatiunea electorala. Multe sperante mai are omul... una dintre acestea era aceea ca legea electorala ma va apara de actiunile, cert vatamatoare, pline de agresivitate politica. Caci nu-i asa, cum bine suna in Constituia Romaniei, nimeni nu este mai presus de lege, nici macar cei care incalca Legea 35/2008 care prevede intr-un articol, si anume art. 7, alin. 2: „campania electorală începe cu 30 de zile înainte de ziua votării şi se încheie cu 24 de ore înainte de momentul începerii votării”. Banerele mari cat blocul si sumele de afise electorale sunt la locul lor, si vor continua sa polueze optic, de ce nu intr-o altfel de campanie electorala, o campanie electorala vesnica.
Noi nu le vrem raul.
Fireste, sperantele sunt diversificate si tind spre o stare de prosperitate individuala si nationala, asa cum n-a mai fost, ca de-ar fi fost as fi povestit. Cu parte din aceste sperante am acordat votul meu de incredere, desi constient ca suntem, parca, niste personaje pascaliene, asemeni celor din Pensees, in asteptarea propriilor agonii. Intre timp sa ne delectam cu atrocitatile semenilor nostri.

2 comentarii:

Ada Angharad spunea...

Pai ce credeai ca o sa se suie baietii pe Ramada si pe Conti sa dea bannerele jos? Haha. Macar de ne-ar da un banner de-ala de musama sa-l facem husa pentru masina. Si asa altii au votat pentru mai putin. Incep sa regret ca nu mi-am vadut si eu votul.

Ciprian D. spunea...

Chiar ma gandeam sa fac o asociatie: "asociatia celor ce vor sa-si faca husa de masina din bannere post-electorale" :)

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur