Psihologic: Changeling

Changeling – nu stiu daca gresesc dar filmul poate fi considerat ca fiind un docu-film, adica un film...marturie. Changeling este filmul despre care nu se poate spune: „E ok, insa cartea e mai buna”, deoarece are la baza un caz real.

In excelenta regie a lui Clin Eastwood se pastreaza aproape in totalitatea sirul evenimentelor care fac subiectul. Scenariul, regia, decoruri, muzica, sunet...toate excelent imbinate pentru a atribui o cota mare, mai putin distributia. Multe no-name-uri alaturi de o Angelina Jolie care interpreteaza rolul ca la carte, insa nu se poate spune acelasi lucru despre ceilalti. Singurul aspect care i se poate reprosa Angelinei este faptul ca datorita machiajului excesiv oboseste ochiul privitorului(rujul rosu care ii acopera parca toata fata).

Changeling in cateva cuvinte este un film remarcabil, usor fortat uneori de catre personaje, alteori de catre suprapunerea scenelor de mare intensitate. Oricum toate sunt eclipsate de genialitatea de ansamblu care poarta amprenta lui Eastwood.

7 comentarii:

adriana spunea...

multam fain de vizita si de urmarire...te astept si cu comentarii

miky...si atat! spunea...

Eu l-am vazut deja si pot spune ca e mai mult decat interesant,trebuie sa ai si starea de spirit necesara ca acest film sa ajunga 'unde trebuie'

miky...si atat! spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Ciprian D. spunea...

Asa este! Chiar este un film excelent. Totusi este dezolant actorul care are rolul psiho-criminalului; pare drogat in fiecare scena. Inteleg ca s-a vrut a se evidentia detasarea, insa daca ii stergeau rasul psiho devenea mai credibil.
In afara de Jolie nici un alt actor nu si-a intrat in rol pe deplin. Privit din acest unghi pare un film slab.
Prin urmare nominalizarile si premiile castigate au fost acordate, probabil, privindu-se la Eastwood...

miky...si atat! spunea...

Iti dai seama ca s-au uitat la Eastwood si Jolie,ca psiho-criminalul...nu a axcelat.

Ioan Maxim spunea...

E ffff bun filmu asta. Desi nu prea imi place Angelina Jolie (prea e ea laudata de toata lumea), in filmu asta a fost exceptionala. Povestea e impresionanta.

m spunea...

Foarte tare filmu'.Nu auzisem de el pana acu. A meritat fiecare secunda.

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur