Zitta si cretinii

Nu am aflat cine e Zitta. Nu am aflat cine este frustratul mazgalitor de fatade, insa mi s-a confirmat – prin comentariile pe care nu le-am publicat – faptul ca si cretinii au evoluat.

Succint, am aranjat intro fraza chintesenta exprimarii lor desuet-imbecila, in semn vadit de sprijin si incurajare. Prin urmare, in incercarea lor tampit-dobitoceasca de a ma edifica, cativa idioti, au sugerat ca Zitta este sora lor, ba chiar ziua de 8 martie; alt nerod care zice ca Zitta e blogerii – el insusi fiind bloger – sugereaza ca Zitta e societatea romaneasca intro permanenta tranzitie. Nu-i condamn, viata este grea!


In alta ordine de idei, imbucurator este faptul ca incet incet mazgaliturile sunt sterse, dar de data asta nu ma mai intreb: „cine?”.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Pe mine ma scot din sarite mazgaliturile de pe pereti. La mine in bloc anul trecut au tapetat liftul cu ceva ce imita lemnul. L-au facut frumos, ce pot sa zic....asta pana au venit asa zisi idioti si au mazgalit cu spray negru pe tapet si oglinda din lift. Ca sa nu mai zic ca deja au inceptu sa-l rupa. Ce au impotriva?

Bogdan Toth spunea...

Oameni buni voi nu ati inteles inca.... :)) acesti indivizi au ajuns la un nivel de frustrare incat in limitarea lor intelectuala nu le mai ramane nici un alt mod de a se exprima decat sa spoiasca spatiile publice cu dejectiile lor mintale...:))

Ciprian D. spunea...

Asta cu dejectiile mintale e super tare! Nu te contrazic, ba chiar apreciez plasticitatea...

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur