Ce s-a intamplat...in memoria lui Ionesco

""Ionesco este un polistilist, mereu adaptabil şi totuşi, lucrează mereu în mod consecvent la marea lui temă a vieţii: omul şi societatea".

S-a întâmplat la o sută de ani de la naşterea lui Eugen Ionesco ca Teatrul de Balet Sibiu să realcătuiască universul dramaturgiei lui, în anul în care opera lui Eugen Ionesco a fost celebrată în mod oficial în întreaga lume.
Miercuri, 25 noiembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor, s-a întâmplat ca sala de spectacol să răsune de bucurie şi emoţie în urma "Trilogiei" celebrului dramaturg.
Când graţia s-a îmbinat perfect cu muzica s-a întâmplat ca publicul sibian, cu un apetit ascendent pentru balet, să îşi..."

7 comentarii:

Monica spunea...

Eugen Ionesco...e genial...:)

Georg spunea...

POLEMICA IGNORA FAPTUL CA FIICA IL REPREZINTA PE TATA...

in acest LINK se ia atitudine contra... Autoarea IGNORA cu buna stiinta ca FIICA REPREZINTA ATITUDINEA TATALUI clara si transanta pe cand era inca in viata...Acum ca el e DINCOLO se cauta stergerea cu buretele a CEEA CE ERA EVIDENT SI DERANJANT in anii 60'...atitudinea lui vis-a-vis de...EXPRIMATA PUBLIC era atat de notorie, incat deranja la nord de Dunare...total...

dar cititi:

http://scacuncristina.blogspot.com/2009/11/romanitatea-lui-ionesco-o-tinichea.html

Nu iau partea unei chestii sau alteia..dar as dori CORECTITUDINE...

Georg Schoenpflug von Gambsenberg

Ciprian D. spunea...

Fiind nationalist e greu sa fii obiectiv.

Ciprian D. spunea...

Monica sa stii ca ai mare dreptate: Eugen Ionesco...e genial!
Eugen Ionescu alias Eugene Ionesco, tu ai impacat si capra si varza: prenumele romanesc si numele francez. Excelent! :)

Malpraxis spunea...

era genial dar s-a cam dezis de originea de roman si ca un nationalist (in limitele normalului) nu-mi place sa vad si sa citesc de astfel de oameni dar nu vorbesc de omul Eugen Ionescu ci de scriitorul care intradevar era foarte bun.

Ciprian D. spunea...

@malpraxis
Uita-te in jur! Il poate acuza cineva?

Anonim spunea...

Cornelitos?

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur