Dont give up - You Are Loved

Se intampla uneori sa intalniti inca din primele ore ale diminetii un obstacol - care sa va schimbe buna dispozitie - in drum spre serviciu, la locul de munca, la cumparaturi, in vizita, s.a.m.d.
In ce va regasiti puterea de a depasi acel moment? In prieteni? In credinta? In cei apropiati, in familie? In vicii? In ce?

9 comentarii:

simona_ionescu spunea...

Gigel, intra la mine pe blog, rogu-te, sa vezi ce se intampla la tine in oras! Poate iti anunţi şi tu prietenii, rudele şi vecinii şi mergeţi la concert. Salut toţi sibienii!

thequestioare spunea...

test

Anonim spunea...

maria face minuni :))

Evelina spunea...

Azi sper sa te dispun un pic.
Cu ce?
Cu un premiu.
Il ofer cu toata sinceritatea...imi place sa te vizitez mereu.
Il iei de la mine,ce zici!
Felicitari!

Orin spunea...

Nu cred că există o rețetă! Cred că de fiecare dată e altceva: un cer înroșit de răsărit, un brad acoperit de zăpadă, copiii mei, prieteni... depinde!

Ciprian D. spunea...

@simona ionescu
Unul dintre motivele pentru care imi place Sibiul este acela ca uneori se intampla atatea lucruri frumoase, interesante, incat nici nu sti ce sa amani, unde sa mergi si ce sa lasi sa treaca pe langa.
Cu toate acestea sunt persoane care se plictisesc de moarte in Sibiu, satule de aceleasi cluburi, etc

Ciprian D. spunea...

@evelina
mercic frumos, sarut mana! Apreciez, parol!

Ciprian D. spunea...

@Orin
Sa nu ma fii inteles gresit, nu caut retete. Departe de mine veleitatea de retetar. Eram curios in ce gasesc ceilalti puterea de a zambi atunci cand soarele e-n nori, cand bradul n-are zapada, cand copiii sunt departe, s.a.m.d.
Sunt de acord cu tine, depinde de conjunctura, de marimea obstacolului, s.a.m.d.

Anonim spunea...

Sincer de cele mai multe ori imi gasesc "alinarea" ca sa zic asa in vicii.Cu toate ca am de gand sa renunt la unele dintre ele...

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur