Rendez-vous!


As vrea sa vorbesc cu femeia care i-am spus: "Dunarea se varsa in Atlantic"...

Ma caracterizeaza excentricul obicei de a citi ziarul de la coada la cap. Astfel am dat peste anuntul pe care l-am reprodus partial mai sus. M-a amuzat in masura in care m-a intristat. Orice speranta ca dobitocii sunt pe cale de disparitie este suprimata de o sclipire de mediocritate, imbecilitate crasa.


Uite asa mi-a venit ideea sa dau si eu un anunt:

"Caut partener de afaceri; cand spun afaceri ma gandesc la infiintarea unui lagar, lagar in care sa adunam toti dobitocii si in care sa-i izolam de oamenii destoinici. Lagar in care sa-i muncim pe dobitoci mai abitir decat pe sclavii din antichitate ori pe detinutii din lagarele naziste; sa munceasca pentru tara asta care (si) datorita lor emite un iz atat de pestilential incat justificat ne-am insusit (si) sintagma: ne meritam soarta!
Rog seriozitate, garantez profituri peste noapte!"

9 comentarii:

Ileana spunea...

Eu as vrea sa ii gasesc pe cei care au formulat textul ghidului de pe croaziera pe Dunare din Budapesta, care ne spunea foarte senin ca "Dunarea se varsa in Marea Neagra printr-o Delta ce se afla pe teritoriul Ucarinei (!!!)" si sa ii trimit si pe ei in lagar, sa munceasca pana le sar ochii din cap.

Unknown spunea...

De ce sunteţi aşa surprinşi de prostia omenească? Încă nu aţi găsit pe "net" că Alba (nu ştiu dacă judeţul sau municipiul Alba Iulia) se află în Botoşani?

robert spunea...

Eu zic ca sunteti orgoliosi. Ei exista si traiesc printre noi - reciproca este valabila - tocmai ca sisteme de referinta. Altfel la cine ne-am / s-ar raporta?!

Ada Angharad spunea...

Eu totusi mai sper ca e vorba de un cod ceva, gen "muta mortul din portbagaj in pivnita" si nu de prostie. Plus, redactorul ar fi putut corecta gresala gramaticala...

Mirela spunea...

Pe mine ma face sa ma simt bine cu mine insami o astfel de dovada de prostie. Asa nu sunt ultima toanta... mai sunt vreo doi-trei dupa mine! Yupiii!!!

lili spunea...

Eu ma gandeam la articol cu asta! Tare mesajul!Ar fi haios sa vezi ce-i debiteaza mintea.

Poemil spunea...

Cred ca anuntul este intr-un limbaj criptic folosit de serviciile secrete si inseamna: "as vrea sa-l vad pe ala care-o sa-mi ia 25% din leafa"!

Unknown spunea...

Câtă delicateţe :))

Likar spunea...

sa se puna taxa pe prostie,asa am ajunge si noi cu excedent bugetar

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur