Gogoasa buclucasa!

A fost odata ca niciodata ca daca nu as fi fost weekendul trecut la Brasov nu v-as fi povestit.
Ei bine, s-a intamplat ca la finalul sfarsitului de saptamana petrecut la Brasov unde am participat la un proiect grozav, despre care v-am vorbit - „Coloreaza-ti comunitatea”, asadar s-a intamplat ca pe picior de plecare sa ni se faca pofta de...gogosi.
Obisnuiti ca in Sibiu, sa gasim gogosi pe toate gardurile, mare ne-a fost mirarea cand am gasit o gogoserie dupa aproape trei sferturi de ora. Printru-un gemulet asemanator cu cele prin care primesti bilete de autobus, nu departe de cele prin care puscariasii primesc in bot mancarea, am distins un individ (mult spus) extrem de paros. Luand seama ca, totusi, comercializa produse alimentare si nu purta halat, boneta sau manusi era cat pe ce sa ma las pacalit de aspectul sau primitiv.
Sincer, daca atunci cand a deschis gura prima data nu ar fi articulat cateva cuvinte jur ca as fi sunat la Zoo sa ii anunt ca le-a evadat o maimuta....si ca vinde gogosi mai sus de Biserica Neagra.
Nota: Intrucat aceasta opera narativa cuprinde mai multe episoade...voi reveni!

4 comentarii:

aventoro spunea...

cel putin au fost bune gogoasele

aventoro spunea...

am pierdut semnul intrebarii:

cel putin au fost bune gogoasele???

DoarATAT spunea...

Buna DRAGA prietene mai vechi !
~
Te rog .. daca AI CHEF ... vezi ce-i cu grupul meu din Portalul toateBlogurile.ro : Melancolie
~
Gata ... nu-ti mai dau drumul !
~
Cornelius, :)

Ada Angharad spunea...

Gogosile...eh.. vedeti in episodul urmator. Mister. Groaza. Suspans.

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur