Arhi - un feedback pozitiv!

In 1 decembrie i-am trimis un email (si) lui Arhi prin care i-am descris succint intentia bloggerilor sibieni si l-am invitat sa treaca prin prisma intelepciunii indemnul de solidaritate.

In aceasta seara, la Gala pentru Supervoluntari, o prietena mi-a spus ca a vazut reactia lui Arhi pe twitter vis-a-vis de invitatia pe care i-am lansat-o.

Neasteptat, reactia lui Arhi (nu-i pun link ca e deja celebru...in viata) a fost una pozitiva.

Faptul ca apelativul (cenzurat nitel in printscreen din respect pentru cititori), pe care l-a folosit pentru a ma identifica, este un simbol falic denota faptul ca Arhi chiar apreciaza initiativele noastre, ale sibienilor, de a pune bazele unei organizatii a bloggerilor prin care sa implementam o suma de proiecte cu si pentru bloggeri pentru a dezvolta comunitatea sibiana si de ce nu societatea romaneasca.

Eu personal ii multumesc pentru acest feedback si il asigur de toata condescendenta, ma rog respectul, care i se cuvine.
Este adevarat ca trebuie sa ai cu ce...pentru a face ceva, si noi sibienii avem cu ce si cu cine, dar mai ales avem unde sa facem ceva: intr-un oras cultural, in Sibiu, Capitala Culturala Europeana 2007.
Indubitabil ca suntem mandri!

14 comentarii:

fan Arhi spunea...

Arhi ar trebui sa fie magulit de postarea asta.
Foarte faina exprimarea ta, multi citesc, putini inteleg!

vlad-bobo spunea...

salut...nu esti interesat de un schimb de bannere cu blogul meu..adica Un blog cret... daca da..ma poti contacta pe adresa de mail vlad_bobo92@yahoo.com ..Multumesc

Calin spunea...

Daca esti mare blogger nu inseamna ca esti si mare om. Un pic de bun simt si modestie n-au facut rau nimanui. Da-l in shaua ma-sii.

Sapunel spunea...

Salut,
Eu chiar nu-i inteleg pe aia care ii urmaresc pe Arhi, Ciutacu, Badea, Chinezu etc. Eu il urmaresc doar pe Sozo pe twitter dar ma gandesc sa-l scot avand in vedere ca la fiecare tweet baga cate o injuratura. In Romania din pacate numai scandalurile, retardatii cu limbaj obscen si pitipoancele sunt cei mai cauti. Daca vrei sa faci ceva interesant si construtiv cum vin toti astia de mai sus si-ti dau in cap cu ciomagu'. Asa-i romanul!

daninho spunea...

@Sapunel

IDEM :D

tudor spunea...

vezi ca nu ai cenzurat tot ce trebuia in printscreen. :)

Ciprian D. spunea...

@fan Arhi
Acum eu nu stiu daca esti doar fun Arhi sau esti Arhi in persoana :)) dar merci de aprecieri. Si da, ai dreptate ;)

Ciprian D. spunea...

@vlad-bobo
Exista mai multe posibilitati de contact; tu ai ales sa faci spam :))
Ti-am raspuns in email, anyway :P

Ciprian D. spunea...

@Calin
Mare dreptate ai; citeam pe undeva scris de un mare clasic, autentic dar care nu mai e in viata, ca nu este de ajuns sa fii intelept daca te porti prosteste.
Sunt sigur ca Arhi a auzit de el, de clasicul asta, ca citeaza din el pe twitter. :))))

Ciprian D. spunea...

@Sapunel
"Daca vrei sa faci ceva interesant si construtiv cum vin toti astia de mai sus si-ti dau in cap cu ciomagu'. Asa-i romanul!"

Pai atunci....asa e si Arhi? Se spune ca Arhi ar fi un gentelmen, un cizelat si-un scrupulos. (mai crede cineva tot ce se spune? :D)

Daca e asa cum se spune imi mai fac un overdraft si ii fac cinste cu o nefiltrata cand trece prin Sibiu - Capitala Bunelor Maniere. ;)

Ciprian D. spunea...

@daninho

idem @Sapunel :))))

Ciprian D. spunea...

@tudor
Am incercat astfel sa inlesnesc intelegerea aportului cultural...
:))))

Ioachim spunea...

Greu să unești mai mulți români laolaltă.

cristian spunea...

Arhi si Zoso si cei ca eu sunt oameni su p..., pentru ca daca sunt printre cei mai vechi blogger din romania, se cred ca a fi nustiu cine si au tot dreptul sa ii trateze cum vor pe restul.

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur