Oameni de caracter: sibienii!

De vineri seara pana astazi inclusiv am fost intrebat de foarte multe persoane: cum a iesit campania Darul meu pentru Craciunul lor? Probabil voi fi intrebat mult timp de acum incolo...

Pe bloguri, in ziare sau din gura in gura am facut cunoscut faptul ca 25 de bloggeri sibieni s-au mobilizat pentru a asigura un Craciun decent, conform traditiei, unor copii defavorizati, copiii de la ARAPAMESU. In urma eforturilor nostre scopul a fost atins, acesti copii care au crezut in Mos Craciun vor putea sa spuna ca Mos Craciun exista.
L-au intalnit in Carrefour, vineri seara, si au plecat spre casa cu multe cadouri.

Adevarul este insa ca in spatele acestei campanii -Darul meu pentru Craciunul lor- au fost mai mult decat 25 de bloggeri. In spatele acestei campanii au fost oameni, oameni de caracter, pentru care fericirea lor se reflecta si in fericirea altora.
In spatele acestei campanii au fost oameni de caracter pentru care aproapele conteaza, oameni carora le pasa si iau atitudine.
Nu in ultimul rand, caci este cel mai important, in spatele campaniei Darul meu pentru Craciunul lor au fost mai mult de 25 de bloggeri si pe aceasta cale vreau sa le multumesc tuturor, in numele meu, in numele copiilor de la ARAPAMESU, in numele celor care conduc ascociatia ARAPAMESU, in numele bloggerilor care s-au implicat.

Multumim sponsorilor: Hypermarketul Carrefour- gazda evenimentului in care copiii l-au intalnit pe Mos Craciun; Boromir - Moara Cibin (chiar daca nici pana in ziua de azi nu s-au tinut de cuvant si nu ne-au dat cadourile promise drept sponsorizare), BRD - Groupe Societe Generale, Industrial Software - Industrial Software, Printcenter si Smartgifts, Ambient, Editura Agnos, Muzeul Civilizatiei Populare Astra, Zdrovit, Lucas Super Sandwich, Ion Art Glass.
Multumim partenerilor media: Antena 1 Sibiu, Eveniment TV, Sibiu100%, Turnul Sfatului, Sibiul.ro, CityNews Sibiu, KissFM.
Multumim celor care au sprijinit bloggerii sa presteze o activitate de o zi in urma careia fiecare blogger si-a adus aportul acestei campanii, asadar multumim Caffe Wien, Atrium, Music Pub, Cosmote, Lucas SuperSandwich - de trei ori multumim, si multi, multi altii.

Multumirile mele speciale le-am pastrat la sfarsit. Sunt speciale datorita faptului ca fara ei, bloggerii, fara efortul lor, fara seriozitatea de care au dat dovada, fara puterea exemplului probabil ca acest proiect ar fi ramas doar pe hartie.
Multumesc asadar, si ordinea este intamplatoare, Monica, Cosmina, Alex A., Ana Maria T., Razvan, Tudor, Brylu, Achilianu, Tomitzel, Brunette Attitude - adica Alina, Iulia, Raluca L., Rares H., Catalin GAS, Shnucky - adica Alexandra, Bogdan Gheorghita, Ciprian S., Diana-Ribana, Scorpia - adica Bianca, Marius Ogrean, Ada, Călin B., Eliza, Lili, Domnita Ralu.

2 comentarii:

Anonim spunea...

mare chestie sa le multumeshti daca nu v-au dat nimik. sigur ti-au dat tie ceva!

Ciprian D. spunea...

Sigur ca mi-au dat: buna ziua ;) suturi in fund, etc :P
Aaaa...si-un sejur de Revelion :D - just kiddin ok? :))))

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur