SUNT MÂNDRU CĂ SUNT ROMÂN!

Cu ocazia Zilei Naţionale a României, 1 DECEMBRIE 2010, bloggeri din Sibiu, membri ai O.N.B.R (Organizaţia Naţională a Bloggerilor din România), lansează invitaţia tuturor românilor de a spune la unison „La mulţi ani, România!”.

Scopul acestei actiuni este de conştientizare a valorilor naţionale autentice, de întărire a spiritului naţional şi de regasire a identităţii naţionale. Obiectivul nostru este acela de de stimulare şi mobilizare a cetăţenilor români, a bloggerilor din blogosfera locală şi naţională, prin cele două acţiuni de solidaritate, în mediile offline şi online.

În data de 1 decembrie 2010 bloggerii sibieni vor publica un articol pe blogul personal numit „SUNT MÂNDRU CĂ SUNT ROMÂN!”. Acesta va fi completat de un banner de susţinere a campaniei.
Fiecare blogger va argumenta în postarea respectivă raţiunea pentru care se mândreşte că este român. De asemenea, fiecare blogger, implicat în proiect, va împărţi în data de 1 decembrie 2010 cu ocazia Zilei Naţionale a României, 92 de stickere (92 de ani de la 1 decembrie 1918) cu bannerul de susţinere a campaniei „SUNT MÂNDRU CĂ SUNT ROMÂN!” sibienilor care sunt mândri că sunt români.

Proiectul este susţinut de printcenter.ro şi smartgifts.ro . Organizaţia Naţională a Bloggerilor din România are ca scop susţinerea, promovarea şi dezvoltarea blogosferei precum şi a comunităţilor online, din care fac parte pentru a-şi atinge potenţialul lor maxim de-a lungul existenţei acestora.

59 comentarii:

Ciprian D. spunea...

La Multi Ani si tie Karina!
Romania e straie de sarbatoare!

d spunea...

La multi Ani!O initiativa excelenta !

Raluca spunea...

Felicitari pentru implicare!!!!!!!!!!

Voi sibienii ati stiut mereu sa spuneti lucrurilor pe nume.
De data asta ati dat tonul sa recunoastem ca avem motive sa fim mandri ca suntem romani!!!!!!!!!!!!!!!!

cr3tzulika spunea...

Cine sa traiasca? ROMANIA SA TRAIASCA, LA MULTI ANI! K lumea ideea.

mariusrusu spunea...

dar de ce nu aţi făcut voi şi un banner cu "NU SUNT MÂDRU CĂ SUNT ROMÂN"? Poate că nu suntem cu toţii mândrii de ţara asta!
Oricum: La mulţi ani, România!

Ana Maria spunea...

Felicitari pt initiativa! Aveam nevoie de demult de asa ceva! La multi ani Romania!
Buna si ideea ta Marius, poate o rezolvam cumva!

Revin... spunea...

La multi ani tuturor romanilor! Sarbatoriti cu drag!

Celestine Mihaela spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Alexandra Dincă spunea...

Cu toate ca sunt multi dintre noi care nu stiu ce semnfica data de 1 decembrie, cu toate ca sunt multi care nici macar nu stiu prima strofa a imnului - tragic, multi dintre alesii nostri, eu una sunt mandra ca sunt romanca! La multi ani, Romania!

Alexandra Dincă spunea...

Cu toate ca sunt multi dintre noi care nu stiu ce semnfica data de 1 decembrie, cu toate ca sunt multi care nici macar nu stiu prima strofa a imnului - tragic, multi dintre alesii nostri, eu una sunt mandra ca sunt romanca! La multi ani, Romania!

Ciprian D. spunea...

@Ciobix
Multumesc in numele tuturor celor care s-au implicat in acest proiect SUNT MANDRU CA SUNT ROMAN.

La multi ani si tie!

Ciprian D. spunea...

@Raluca
Mercic fain, sibeinii-s fruntea.

Ciprian D. spunea...

@cr3tzulika
Danke, very maci.

Ciprian D. spunea...

@mariusrusu
Exact, LA MULTI ANI, ROMANIA! Probabil ca sunt si romani care nu au cu ce sa se mandreasca; in cazul acesta n-ar trebui sa vina din partea lor bannerul cu negativist? :P

Ciprian D. spunea...

@Ana Maria
Cred ca daca ai cauta doar un motiv...chiar ai gasi mai multe pentru care sa te mandresti cu calitatea de roman.

Mercic pentru aprecieri! :)

Ciprian D. spunea...

@Revin...
Sa fim noi sanatosi si peste o suma de ani sa spunem la unison LA MULTI ANI, ROMANIA! :)

Ciprian D. spunea...

@Celestine
Mai e un pic pana vine mosu`:P

Ciprian D. spunea...

@Miss Sunshine
...si noi suntem la fel de mandri :)
Din pacate ai dreptate. In fiecare an sunt trist de ziua imnului, sau ori de cate ori constat ca romanii sunt cam turci. :(

Cody spunea...

Cum ne putem inscrie in Organizatia Naationala a Bloggerilor din Romania?

Ciprian D. spunea...

@Cody
Trimite un email pe organizatia.bloggerilor@gmail.com si iti trimit detalii.

Sibiul.ro spunea...

"...Sunt mandru ca sunt roman!..."

Iulia spunea...

"...Sunt mandra ca au existat si exista oameni care fac tara asta si mai frumoasa, sunt mandra ca exista oameni cu..."

Valea Aurie spunea...

"...nu inteleg cum am supravietuit fara conexiune la internet si placa grafica de 512 si mai ales fara cablu tv ! ..."

Shnucky spunea...

"Prefer sa fiu mai rezervata sa ma bucur si sa ma mandresc cu tara mea poate diferit de restul.
Pana la urma: La multi ani, Romania!La multi ani, romane!
!! Fii tu romanul care face diferenta..."

Arcul lui Marcu spunea...

"Ar trebui să avem suficientă demnitate să impunem respect, măcar între graniţele ţării noastre. În occident nu suntem trataţi preferenţial, cum îi tratează majoritatea Românilor pe VIZITATORI."

Si blondele gandesc spunea...

"La mulţi ani, România!
*articol scris la iniţiativa consătenilor mei, Ciprian Drăghici şi Tudor Şt. Popa, în cadrul unei campanii derulate de Organizaţia bloggerilor. Mie mi-a plăcut ideea."

Lucian Valeriu spunea...

"Data fiind situatia ,
am ajuns iata in pragul de a ne pierde identitatea nationala ,si dragostea de tara , si respectul fata de tara , chiar si fata de drapelul arborat ca simbol al zilei de 1 DECEMBRIE !
Sunt mandru ca sunt roman ! "

Sibiu.net spunea...

"...sunt mandru ca sunt roman..."

Medias Info spunea...

""...campaniei „Sunt mandru ca sunt roman!” sibienilor care sunt mândri ca sunt români.

City News spunea...

"Bloggerii sibieni lanseaza provocari de Ziua Nationala..."

Niuzer.ro spunea...

"De asemenea, cei implicati in proiect vor imparti de Ziua Nationala a Romaniei, 92 de stickere (92 de ani de la 1 decembrie 1918) cu..."

Rondul de Sibiu spunea...

"Bloggerii sibieni sunt mândri că sunt români!"

Pentru ca vreau si pot! spunea...

"Sunt mândru că sunt român iar acest lucru nu o schimbă nimeni şi nimic. La mulţi ani România!"

Brylu spunea...

"Sunt mândru, pentru că România nu a fost întotdeauna a cincea roată la căruță, chiar dacă acum așa pare. Iar mișcarea asta de rezistență nu poate clinti munții decât prin optimism, prin mesaje pozitive și prin..."

Ingerul de platina spunea...

"Fiindcă nu pot să mă gândesc cu mândrie la cetăţenia mea română când îmi amintesc în Croaţia, că am fost întrebată de unde sunt – am zis ” From Romania.” şi am primit ca răspuns “Aaaa, from Romania? Romania Ţigania!”"

Ana Maria spunea...

"Am o mie de motive pentru care sunt mandra ca sunt romanca si tot o mie de motive pentru care mi-e rusine ca traiesc in tara asta. Dar in ciuda oricarei nemultumiri, dezamagiri, frustrari,mitocanii, mandria de a fi roman e un sentiment..."

Ovidiu spunea...

"sunt mândru că sunt român pentru că acum 58 de minute Emil Boc a inaugurat, după vreo 4 ani de așteptări centura ocolitoare a Sibiului."

Croconews.ro spunea...

"La multi ani Romania si cetateni ai acestei frumoase tari!"

Ada spunea...

"Criza? O fi. Insa spre deosebire de altii, romanii s-au descurcat mereu cumva. Puneti o americanca sa tina o casa si o familie cu salariile noastre si apoi faceti-i programare la psiholog. "

Marius Ola spunea...

"..."ajuns şi pe la urechile mele prin intermediul lui Ciprian Drăghici, voi purcede în a-mi spune motivele pentru care sunt mândru că sunt român."

Tudor P. spunea...

"...De asta mă bucur că încă sunt în România. Unde altundeva, dacă mâine aş pleca, aş putea face toate astea în doar 48 de ore, înconjurat de atâţia oameni apropiaţi?"

Scorpia Urbana spunea...

"...începând cu 12:00 comunitatea bloggerilor sibieni va împânzi Sibiul cu stickerele campaniei (traducere – se vor împărți stickere). Mulțumesc pe această cale partenerilor: PrintCenter și SmartGifts."

E cool sa ai blog! spunea...

" ...vreau ca de la anu', la 1 Decembrie, sa nu mai fie "ziua noastra" ci "ziua mea si a lui Calin, George, Dan-sibian, a Alexandrei, a lui Ciprian, Carmen si Atrium-istilor, a Crinei Pri(m)a, a Adei-visind-in vint, a Ioanei-stapina-pensulelor-si-penitelor, a nalucii Cyberiene, a Danei-de-pe-stinca, a baietilor din Einueia, a Jazzadezz-ului, a sibienilor (mei) faini" ..."

Felix din Spania spunea...

"Cred că într-o zi ca asta trebuie să fim la fel de mândri că suntem români ca şi ieri şi să nu uităm că asta este o ..."

Podul Minciunilor spunea...

"...Fiecare popor îşi croieşte soarta, dar la noi pare că suntem influenţaţi cum să ne-o croim. ..."

Lili spunea...

"Am multe motive sa fiu mandra ca m+am nascut si am crescut in Romania, insa si foarte multe nemultumiri. Cum as putea fi multumita cand cei ..."

Monica spunea...

"...Nu știu ce procent din România fizică e ocupat de România mea. Dar, pentru că, în ciuda existenței României exterioare cenușii, România mea nu încetează să existe… da, sunt mândru că sunt român!..."

Achilianu spunea...

"... “Romania este stat national, suveran si independent, unitar si indivizibil....”"

Razvan Ciobanasu spunea...

"sunt mandru ca sunt roman...."

Mircea Hodarnau spunea...

"Colegii bloggeri au initiat pentru azi campania “Sunt mandru ca sunt roman !”. M-am gandit sa particip si eu la aceasta campania cu cateva cuvinte.

“O sa fiu mandru ca sunt roman in momentul in care...."

Nosfer spunea...

"De luni de zile tot incearca o multime de persoane sa ma convinga sa ma apuc sa scriu din nou pe aici si… cum s-a gasit o tema interesanta la care sa imi dau si eu parerea, era cazul sa public si eu un articol anul asta. Poate mai vin si altele, cine ..."

Piciulino - 10 ani spunea...

"Poporul roman este format din oameni harnici, indemanatici, veseli si ospitalieri, care nu au acceptat si nu accepta sa traiasca decat in...."

asta e nepotul meu, blogger, si are 10 ani.

Domnita Ralu spunea...

"De cand mi-a vorbit Ciprian, duminica, despre proiectul acesta (pentru a carui realizare le multumim celor de la Print Center si celor de la Smart Gifts), m-am tot gandit la motivele pentru care sunt mandra ca sunt romanca.
Sunt mandra si extrem de fericita ca nu cunosc Romania cu un rucsac in spate si cu un aparat de fotografiat in fata ochilor.

Romania e mai mult decat atat si cred cu tarie ca nu ajunge sa stai cu camera in mana pentru a sti ce inseamna, de fapt, sa fii ROMAN!"

Bogdan Gheorghita spunea...

"...vreau sa initiez un proiect pentru Romania, pentru noi toti in care ii astept pe toti cei care se simt “in”. Un contract cu Romania… ce putem face noi pentru noi insine, pentru Romania! Amanunte in cateva zile…"

Chewchew spunea...

"N-am avut timp să mă gândesc prea mult dacă sunt mândră că sunt româncă sau nu, dar pentru că am promis că voi susține proiectul Organizației Naționale a Bloggerilor din România o să scriu și eu, la spartul târgului, că sunt mândră de gașca bloggerilor sibieni."

Anca spunea...

"Sunt mandru ca sunt roman
Va puteti imagina o lume fara Romania?"

Babiloniada spunea...

" Nu am ales să mă nasc în România. Pur şi simplu aşa s-a întâmplat.
România mea e în suflet, nu în acţiunile altora. România mea nu m-a dezamăgit, oamenii care ar trebui să aibă grijă de ea da. Oriunde aş fi, România e acasă. De departe, România mea pare mai...."

Vladi spunea...

"A mai trecut un an şi nu îmi este greu să recunosc faptul că SUNT MÂNDRU CĂ SUNT ROMÂN !(chiar dacă în motto-ul blogului meu se face referire la Ardeal, înainte de toate sunt ROMÂN). Dacă noi nu ne mândrim cu ţara în care trăim, nu putem aştepta..."

Daninho spunea...

"Astăzi, de 1 Decembrie, fiecare dintre noi trebuie să se simtă mândru pentru că e român. Pentru cei care nu au suficiente motive să o facă, o să..."

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur