Friends - what (i mean WTF) is all about?

Ca sa poti sa vorbesti despre Friends trebuie sa ai idee despre ce vorbesti si n-ai de unde sa ai idee daca nu vezi cel putin un season. In aceiasi ordine de idei, primul lucru pe care il faci cand descoperi un site cu filme online mocca, adica gratis, este sa te uiti la Friends, if you have balls, sau la How I Met Your Mother, if you are a pussy.

Ieri am descoperit serialepenet dot whatever fapt care mi-a transformat dormitorul transformat in birou si sufragerie intr-un adevarat dezastru din punctul de vedere al habitatului disciplinat caracteristic individului contemporan. Pentru cei neinitiati - casa, mother fuckers! lol

Sa va spun un lucru! Dupa ce stai cateva ore bune, am spus ore? ok reformulez - dupa ce stai o noapte intreaga si te prapadesti de ras, vizionand Friends (asta daca esti smart si ai friends care sa-ti dea 40 de clickuri sa vezi mocca unlimited), indopandu-te cu junkfood, tigari si o tona de cola nu te alegi decat cu doua lucruri: first, esti al dracu de irascibil, excitat nervos si simti ca falcile iti sunt blocate de un ranjet de parca ai stat cu un umeras in gura toata noaptea. Second, realizezi ca la sapa (job pentru cei neinitiati, mothers fuckers! lol) vei fi frant de oboseala si ti se va parea ca orice ora e mai lunga de saizeci de minute in care iti vor cadea ochii-n gura.

In ceea ce priveste cauza si ratiunea celor de mai sus (adica motivul pentru cei neinitiati, mothers fuckers! lol) sa va spun ce cred despre Friends. Din capul locului, dincolo de faptul ca este un serial la care razi de te caci te tine, nu e vorba decat despre comportamentul tipic al unui grup cu o dinamica disfunctionala. Phoebe, Chandler, Monica, Ross, Joeys si Rachel intruchipeaza lifestyle-ul americanului de rand, superficial, codependent si imatur din punct de vedere emotional care se balacare in stupiditate, lamentare, plafonare si...resemnare.
Cu alte cuvinte, este vorba de o struto-camila, un mix (chiar shake as putea spune) al cocalarului autohton, smecherului de dorobanti, filfizonului mitic, cretinoida de mall si manelar de provincie.

Una peste alta aceasta nu este o ratiune determinanta ca sa nu ne placa Friends, insa nu va ramane decat mobilul unui exercitiu efemer de ras, dovada vie a faptului ca oricat de limitat este pamantul prostia n-are limite.

6 comentarii:

julie spunea...

Asteptam primul serial despre bloggeri , ca sa se simta si Gigel bine.

Ciprian D. spunea...

That was a good one :))))) a movie about bloggers...huh? Hi hi :))))
ok...ceva sugestii despre titlu? :D

Anna spunea...

Si daca dupa ce te intorci de la sapa, ai in dotare tona de cola, junkfood si tigari dar nema 40 de clickuri, e suficient sa citesti aceasta postare si tot ramai blocat cu gura aproape de urechi. Oare daca-i spun maine sefului ca am intarziat pentru ca am pierdut noaptea cu Friends ce se poate intampla? "Hai ca n-o hi foc" :)Vizionare placuta!

Ciprian D. spunea...

Sarut mana frumos de aprecieri, acum cand am friends nu prea mai am timp :D si nu-mi mai sacrific inca o noapte; ieri am aratat ca un zombi :))

Anonim spunea...

Friends este cel mai tare serial de comedie din toate timpurile. Am vazut toate sezoanele, de doua ori, in timpuri diferite. M-as uita si a treia oara la tot sezonul.

Daniel

Ada Angharad spunea...

Uh... cu cat inaintez in revizionarea serialului incep sa trag urmatoarele concluzii

1. plin de clisee si faze tampite.

2. sezonul 1 e ok insa deja de la s2, cand incepuse deja isteria in jurul "vedetelor" poevstea devine agasanta, Rachel tot mai "divina", Chandler tot mai sociopat si freaky, Monica se scalda deja in succesul din afara serialului si o cam doare in 14... etc...etc.

e misto pentru o seara cu popcorn si creierul prea obosit pentru altceva. Ddar 3 seri la rand e deja o atrocitate!

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur