Schimb de Carti revine la Sibiu

Voluntar in Sibiu va da intalnire duminica 30 martie, intre orele 15:00 si 17:00, la o inedita intalnire Schimb de Carti, plina de surprize si cadouri, in cadrul librariei Humanitas.

„Haideti sa povestim despre cartile pe care le iubim” reprezinta motto-ul seriei de intalniri lunare sibiene ce se va desfasura concomitent cu mai multe orase din Romania (si nu numai).
Odata cu sosirea primaverii lansam o invitatie calda tuturor iubitorilor de lectura pentru
a ne retrage intr-o atmosfera informala, pret de doua ore, in minunata lume a cartilor. Schimb de Carti este o „intalnire intre prieteni”, unde se imprumuta carti si se schimba impresii.
 Concret, fiecare participant poate aduce una sau mai multe carti, iar la randul lui poate poate imprumuta cate carti doreste. Toate acestea vor avea loc intr-un cadru prietenos, unde poti afla detalii despre o anumita carte de la cei care au citit-o sau poti primi alte recomandari. Cum este si firesc, cartile se aduc inapoi la intalnirea din luna urmatoare.

 De ce ai veni la Schimb de Carti Sibiu?
In primul rand, pentru ca vei avea ocazia sa imprumuti carti gratis sau sa chiar sa castigi, carti de toate tipurile si genurile, de la literatura la self-help, de la chick lit la romane SF, clasice sau politiste, atat carti noi, cat si mai vechi.
 Si pentru ca spuneam ca vei avea ocazia sa castigi carti, vino cu cat mai multi prieteni la aceasta noua editie si vei castiga un fascinant set de carti de la Bookblog.ro.
In al doilea rand, pentru ca vei avea ocazia sa cunosti oameni interesanti, de toate varstele, care impartasesc pasiunea pentru lectura. Ba chiar s-ar putea sa ai surpriza sa gasesti si alte lucruri in comun. In plus, este o ocazie pentru a trezi la viata o parte din cartile tale din biblioteca, punandu-le in circuit, pentru ca si altii sa le citeasca.
 Ar mai trebui adaugat faptul ca intalnirile Schimb de Carti vor fi animate de o gazda si de invitati speciali, scriitori sau oameni din lumea cartilor, care vor povesti despre diverse subiecte si vor raspunde la curiozitatile participantilor.

Intrarea este libera!
Intalnirile Schimb de Carti au loc in orase din toata tara, inclusiv in Sibiu. Nu trebuie sa va inscrieti nicaieri, sa dati attending sau sa faceti rezervare. Veniti pur şi simplu! Schimb de Carti se intoarce in Sibiu duminica 30 martie, intre orele 15:00 si 17:00, la libraria Humanitas de pe strada Nicolae Balcescu. Daca nu putei ajunge duminica asta sau ati vazut prea tarziu anuntul, nu-i nimic. Aveti ocazia sa va luati revansa la editia din luna aprilie, pentru ca intalnirile Schimb de carti Sibiu vor avea loc lunar.

 Schimb de Carti Sibiu are ca scop promovarea lecturii ca mijloc de dezvoltare culturala a sibienilor, precum si de schimbare a perceptiei negative asupra cartilor si de stimulare a interesului pentru lectura ca mod de cunoastere, de orientare a gandirii si de intelegere a societatii in care traim. Schimb de Carti Sibiu este un eveniment organizat de Voluntar in Sibiu, in colaborare cu Librăria Humanitas Constantin Noica si bookblog.ro.

0 comentarii:

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur