Specialistii in deszapeziri!

Expozitiunea:

Totul incepe cu primii fulgi de zapada, spunem despre ei ca sunt fabulosi! Apoi, pe masura ce ninsorile seamana tot mai mult cu cele desprinse din povestile copilariei, bucuria venirii iernii este innabusita. De multi factori, printre care cei mai mari dusmani ai omului contemporan: gerul, viscolul, autoritatile, apatia , zapada, hotia, s.a.m.d.

Intriga:

Asadar, totul incepe cu prima ninsoare dupa care intreg universul se inversuneaza impotriva omului modern. Si incepe drama!
Ninge cu nemiluita si nimeni nu face nimic. E si normal, pana sa se puna mana pe lopata, lucru extrem de injositor, trebuie reunita o comisie de analiza a situatiei, care sa propuna o comisie de actiune, care la randul ei sa coordoneze cateva subcomisii de manipulare, caci in ziua de azi e rusine si sa spunem ca muncim.

Desfasurarea actiunii:

Abia dupa ce situatia de urgenta a fost evaluata de cateva comisii si subcomisii se trece la actiune cand, soc si groaza, se constata ca nu exista personal pentru a actiona, moment de maxima recunostinta.
Dupa ce se depaseste momentul si sa incropesc prin cumul cativa workeri si chiar se trece la actiune se constata ori ca nu exista utilaje cu care sa se intervina, ori ca sunt insuficiente, ori ca procedura de achizitie a avut la baza cel putin un interes personal, moment de dezbatere.

Punctul culminant:

Momentul meu preferat este ....(continuare pe Ora de Sibiu)

2 comentarii:

Chivu Adrian spunea...

,,Nimeni nu face nimic'' ... pai intereseaza pe cineva ?

Mihai Costin spunea...

Ar trebuii sa intereseze...autoritatile in mod special...

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur