Psihologic: Eastern Promises

Eastern Promises – pentru ca exista violenta; pentru ca exista dreptate si nedreptate; pentru ca exista lumi interlope si victime nevinovate; pentru ca exista virtute dar exista si teama.

Exceptional filmul controversatului David Cronenberg.
Eastern Promises, doar nominalizat la Oscar, ii aduce in prim plan pe Viggo Mortensen, cunoscut din The Lord of the Rings, A History of Violence, Psycho, Daylight si nu numai, si pe Naomi Watts – King Kong, Stay, The Ring Two, The Ring I si multe altele.
Doi actori grozavi care prin interpretarea lor ireprosabila alaturi de
Armin Mueller-Stahl – The Peacemaker, The Game, Kafka, in baza unui scenariu inedit si in pofida unor scene de violenta aproape de insuportabil (caracteristice regizorului), dau o valoare memorabila filmului.

Coloana sonora bunicica, decorurile excelente, scenariul grozav, distributia remarcabila. Actiunea usor imprevizibila pana aproape de finalul care, din pacate, e usor previzibil.

Eastern Promises desi este un film impresionant, incontestabil, este recomandabil mai ales celor care apreciaza filmul psihologic.

3 comentarii:

Lavinia Ștefan-Filip spunea...

Io comentez la widgetul cel nou-noutz :D Tare bine "da" la tine-n pagina, imi place - sa-l porti sanatos si cu visitori muulti-multi! Pupici :)

Ciprian D. spunea...

He, he, saru`mana, am reusit sa mi-l pun pana la urma insa vad ca nu-mi merge slide-show-ul. Poate-si revine...
Iti recomand si filmul e tare bun, cu nenea ala din Stapanul Inelelor...

Anonim spunea...

ha, I will experiment my thought, your post get me some good ideas, it's truly awesome, thanks.

- Thomas

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur