Michael Jackson a murit


A inceput sa imi placa muzica lui Michael Jackson in urma cu 19 ani, imediat dupa revolutie. De atunci incepand pasiunea pentru muzica lui a fost ascendenta. In 1992 nu am avut sansa sa merg la primul concert pe care l-a sustinut in Romania, insa imi cumparasem toate albumele lui din alocatia de pustan.

In 1993 la balul de absolvire a gimnaziului colegii mei purtau costume sobre cu camasi albe, apretate, iar eu dantuiam intr-un costum asemanator cu unul din multele purtate de megastar.

In 1996, la varsta majoratului, petrecerea mea de majorat s-a suprapus cu cel de-al doilea concert al lui Michael Jackson in tara noastra. Testandu-mi capacitatea de a decide, parintii mei m-au lasat sa aleg intre „cheful de majorat” si un bilet cu toate cele la concert. Am ales concertul, si l-am urmarit din primul rand, calare pe gardurile de protectie , insa am avut parte si de o mini petrecere. Sic! Da, am lesinat si eu in timpul concertului, datorita faptului ca eram presat intre multimea din spate si gardurile de protectie.
Toti banii de cheltuiala pe care ii avusem destinati pentru seara concertului i-am dat pe o singura carte „Dansand Visul” de Michael Jackson.

Regret ca Michael Jackson s-a stins, insa muzica lui nu va muri niciodata!
Sa se odihneasca in pace!

8 comentarii:

Malpraxis spunea...

ce rau imi pare! a fost, este si va fi cel mai mare cantaret din istorie. parerea mea. tin minte cand eram mic pe la 7 ani asa incercam sa-i imit dansul. dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Mihaela Petrescu spunea...

Un artist desavirsit. Asa a vrut sa plece copilul de 50 e ani.Ce a lasat va dainui!

Ada Angharad spunea...

Trist, dar era de asteptat.

Zenna spunea...

A fost un adevarat fenomen...Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Gaby spunea...

Excentricul a murit odata cu el.

Orry spunea...

Din pacate oamenii excelenti ne parasesc mult prea devreme!
Dumnezeu sa-l aiba in paza sa!

Hălăţel spunea...

Imi pare rau..
Stiu ca sora mea il asculta si ii placea foarte mult.

VirgoSs spunea...

in sufletele noastre nu v-a muri niciodata. nu am fost la concert dar m-am uitat la televizor la concerte si toate aparitiile lui de cand ne-a bagat mtv la tv:). Un adevarat maestru al muzicii si nu cred ca il va egala cineva vreodata...M is for Michael-> M is for Music ;) O seara frumoasa!

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur