Valentine`s blogmeet...

...s-a tinut in doua locatii noi, dupa critica marelui gazetar D. Chiselita, care dezinformand cititorii Tribunei, spunea ca bloggerii sibieni „[...] sunt ca o secta. [...] periodic (se aduna) sa faca un blog-meet printr-o pivnita de prin centru[...]”.

Nu, nu suntem sectanti ci tineri, cu principii si valori, pentru care comunicarea are o valoare reala nu una desueta. Cand ne intalnim nu discutam (doar) despre bloguri. Sa va spun sincer abia daca spunem doua trei cuvinte cu referire la bloguri, bloggeri si blogosfera. Avem alte subiecte de discutie care ar starni interesul oricarui individ, ne-blogger, obisnuit sa socializeze.
Noi, bloggerii sibieni, nu ne ferim sa stam chiar vis-a-vis, la masa, cu cocalari si pitipoance autentice. De pilda, astazi, dupa ce ne-am antrenat nitel in McSims, singurul (cred) Pub cu specific irlandez din town, am hotarat sa ne ghiftuim, dupa posibilitati, cu niscai junk-food de la McDonalds.

Zis si facut! Acolo, in timp ce rontaiam cartofi cu BigMac, am avut ocazia sa observ(am), pentru mai bine de o jumatate de ora, chiloteii cei negri ai unei pitipoance semi-dezbracata, care rontaia impreuna cu cocalarul ei un meniu (BigMac). Probabil ca pitzi(poanca) a bagat la falci mai mult decat coca(larul) caci imediat ce au razbit de rontait, cel din urma s-a aplecat peste biata fata si, banuiesc, incerca sa-i scoata cu limba din aparatul digestiv ce considera el ca ea a inghitit mai mult decat i s-ar fi cuvenit. Sa nu ma intrebe nimeni daca i s-au udat chiloteii pitipoancei, in tot acel timp, caci nu mi-a batut faza pana acolo; basca ma uitam si eu, asa, discret.
Super tare a fost ca la un moment dat i-a sunat mobilul pitipoancei la care raspunse in timp ce se ridica sa plece: „Cum unde sunt? Dupa paine! Uite acum vin acasa!”...si dusi au fost!
Carevasazica rochia care-i vitregea sanii - lasandu-i pe trei sfert in afara – si-i dezvelea poponetul deconspirandu-i culoarea bikinilor, era costumatia fetei pentru cand pleca dupa paine... Acum va intreb: cum naiba se imbraca pitipoanca, cu pricina, cand merge la un party?

Ma rog, vezi ce ai pierdut domnule gazetar Chiselita! Daca te incumetai sa ni te alaturi, in calitate de ne-blogger, iti garantez ca nu te tratam ca pe un „freak”, nu te plictiseai si nu te uitai pe pereti. In cel mai rau caz te benoclai si matale la ce m-am uitat eu, asa, discret, si-ti mai clateai ochii.
Poate dupa aceea ne vedeai mai clar, pe noi - bloggerii sibieni, si ai fi ajuns la concluzia ca suntem surprinzator de faini. Atat de faini incat abia ai fi asteptat blogmeet-ul urmator, sa ne reintalnesti...

19 comentarii:

Lillee spunea...

Mancare...priveliste, ce-ti mai poti dori?:))

Ciprian D. spunea...

Chiar asa :D

Anonim spunea...

Pacat ca am lipsit de aceasta data . Dupa cate am citit v-ati distrat pe cinste :))

Ciprian D. spunea...

Te asteptam data viitoare ;)
A fost fain; Lord MiTnicK a facut cateva poze si le puteti vedea pe blogul lui.

Ciprian D. spunea...

Te asteptam data viitoare ;)
A fost fain; Lord MiTnicK a facut cateva poze si le puteti vedea pe blogul lui.

blogmeet Sibiu spunea...

" Ne-am intalnit din nou, la McSims, un local cu specific irlandez, unde din pacate nu serveau si untura pe paine :)

Din acest motiv, ne-am mutat la McDonalds unde serveau plastic topit in chifla. Bineinteles ca nu mi-am riscat sanatatea mancand asa ceva, insa m-am indulcit cu o inghetata.

Am purtat discutii aprinse despre..."

http://www.lordmitnick.ro/2010/02/blogmeet-sibiu-5/

Zburdând printre spaţiul virtual sibian spunea...

"Să zicem şi de bloggeri, să se bucure iar că au apărut în ziar? Să zicem, că şi aşa au „blog-meet” luna asta, şi să poată şi ei povesti despre..."

blogdeprost spunea...

http://blogdeprost.wordpress.com/2010/02/14/sondaj-2-cat-esti-de-prost/

Anna spunea...

Foarte faina intalnire. La mai multe si la mai mare. Pana data vitoare ( daca am blog trebuie sa fiu putin analfabeta deci cade "viitoare") ne mai citim, ne mai comentam si... mai vedem noi. SXCFGHY nu stiu ce inseamna dar cred ca-i codul sectantilor care sunt ei sectanti. O zi buna!!

Anonim spunea...

Draga Gigel-itate. daca vrei sa dai informatii cu jumatatea si fara eticheta, macar fa-o cu stil.

Citatul complet din articolul meu despre bloggeri era:
"Cineva mi-a spus ca sunt ca o secta".
in loc de
„[...] sunt ca o secta.
Tu ai pus paranteze drepte exact unde ai avut chef, ca sa apara ce ai avut chef. Am vazut si la case mai mari.
Oricum, apreciez tentativa, dar nu ai avut un profesor prea bun...

Ciprian D. spunea...

Stimate anonim, in speta draga Chisi, singura concluzie pe care am tras-o atunci, si se mentine, este ca esti prost informat.
Un jurnalist prost informat mai bine scrie pe un blog, personal, asa ca mine, decat sa se faca de ras intr-un cotidian cu pretentii asa cum vrea (dar nu reuseste) sa se impuna Tribuna. Fireste, asta daca exista un minim de respect fata de cititori.

In alta ordine de idei, apostrofarea ta este gratuita, monser. Pun asta pe seama ignorantei vis-a-vis de tehnica online, caci nu-i asa tu esti un senior al penitei muiate in calimara; spuneam ca apostrofarea este gratuita, nefondata, deoarece am facut trimitere printr-un link la postarea in care ti-am publicat matul de cuvinte sarcastice la adresa bloggerilor sibieni. Asadar, orice curios e la un click distanta de dizertatia ta...
Ma rog, daca gestul meu te-a lezat in vreun fel sunt gata sa imi cer scuze. Nu asta a fost intentia mea, parol. Prin publicarea articolului tau si prin postarea de mai sus faceam un apel la toleranta. Vezi, asta e cusurul tau: ai uitat ce e toleranta!
Ferice de mine ca nu sunt un jurnalist atat de experimentat precum esti tu; sunt jurnalist doar la baza si e bine asa pt ca altfel, probabil, as fi pierdut si eu notiunea termenilor simpli si aplicabilitatea (SIC! cisnadianul turmentat) lor.

VictorCh spunea...

Oare chiar e necesara atata "virulenta" in exprimare - si de o parte, si de cealalta? Asa-a... spontan? Nu-i pacat de faptul ca asta "strica fazonul" unui blog altfel frumos?

adrian spunea...

buna...din Brisbane te deranjez...ce zici de un link exchange?

curierdefotbal spunea...

la cat mai multe intalniri

Anonim spunea...

Bravos coane Cipriane, i-ai ziso' mojicului. Care va sa zica suntem sectanti, ai? Pai unde nu exista moral acolo e coruptiune si Tribuna nu e straina de ea, la Tribuna se eczista din plin. O sotzietate fara printzipuri care va sa zica, nu le are. Daca ar stii conu' Slavici ce urmasi nedemni ai unor inaintasi ilustrii - epigoni, intr-un cuvant- se ascund sub panoplia brandului Tribuna, s-ar rasuci in mormant.
La urmatoarea adunare a "sectantilor" poate o sa vin si eu daca-mi promiti ca nu rabufnesti, stiu ca esti iute la manie si avand in vedere schimbul nostru de replici nu tocmai amical, dar nici cu rautate.
Sunt doar un umil cisnadian turmentat, ...contribuabil...apropritar...cu printzipuri...ma stie conu' Blaga de la 11 fevruarie...eu am o vorba:1000 de ani pace!.hic...dar eu cu cine-am votat?

Ciprian D. spunea...

@Anamaria
Multumesc in numele tuturor; te asteptam la urmatoarea ...

Ciprian D. spunea...

@Victor
Cate un pic din toate...nu strica :D

Ciprian D. spunea...

@cisnadie
La urmatoarea intalnire promit sa-mi las shishu acasa ;)
O sa imi fie greu sa ma abtin sa musc dar de scuipat...nu stiu zau, ca-s scuipacios notoriu.
Sunt sigur ca ne-om impaca noi cumva...se zvoneste ca alcoolul este mijloc de socializare si in spatiul cultural romanesc. lol

Anonim spunea...

Acestea sunt adevaratele valori ale unui stat constitutional...curat constitutional coane Cipriane. Eu am o vorba: pai de nu pot sa-l bat atunci il stuchiu-ntre ochi :))

Asa ca o sa vin cu ochelari de protectie si o sa ne intelegem printre picaturi de stuchiat. :))

ERATA: scuipat=stuchiat (reg.)
a scuipa=a stuchia (reg.)

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur