Ziua Tineretului – 2 MAI - Blogmeet Sibiu

A venit primavara! Ma rog, nu peste mult timp putem vorbi la trecut despre ea motiv pentru care gasesc oportun, si sper sa fie in asentimentul tuturor, ca acesta e un motiv sa facem prezenta intr-un cadru organizat. Pfiu, credeam ca nu mai termin fraza...
In aceste conditii ce cadru ar fi mai potrivit decat - unul consacrat deja in blogosfera sibiana – acela al unui blogmeet? Si daca tot va fi sa fie atunci sa il facem special, duminica 2 MAI, de Ziua Tineretului, in Amber Caffe incepand cu orele 17:00.

Inainte sa imi vina aceasta idee am rasfoit multe bloguri sibiene si am fost surprins, placut...cred, sa vad involutia dar mai ales evolutia unor blogeri, alaturi de nume noi care spun mai mult sau mai putin(e).
In timpul aceluiasi exercitiu m-am amuzat (da, eu pe mine insumi) teribil vizavi de comentariile unor persoane cu veleitati care nu merita adnotari speciale, nici pomenire, care – dom`ne – considerau ei asa ca blogosfera sibiana pute, ca este nemarginit de slaba si ca se afla intr-o acuta penurie de bloggeri adevarati, inzestrati cu un soi de cohones Mitice.
Daca nu imi joaca feste memoria cred ca am citit ceva similiar si prin presa locala, dar degeaba caci pana nu vad scrise chestiile astea pe peretii veceurilor publice...imi rezerv dreptul de a nu crede o boaba, cu mentiunea ca foamea e mare si pe fondul crizei se mananca mult rahat.

Anyway, inainte de a lansa intrebarea „Vei da curs acestei invitatii?” as vrea sa va intreb, cu scopul de a stabili preliminariile unor potentiale polemici, voi ce parere aveti despre blogosfera sibiana?

22 comentarii:

SIMONA spunea...

foarte frumos

Unknown spunea...

Sa pui poze>D

Ada Angharad spunea...

Sigur ca vin :)

Unknown spunea...

Noa serbus mă dragă vecine. Mergeţi înainte şi să nu vă pese de cei care latră de pe margini. Ei nu muşcă. Ştiui doar să latre. E drept că nu toate blogurile pot fi doar bune. Dar cei care stau şi latră cu ce vă ajută?
Fiecare blogger îşi face blogul aşa cum crede. Dacă-mi place mă uit prin el, dacă văd ceva şi-mi convine las un comentariu, dar decent, că n-am niciun drept să înjur autorul şi cu asta badsta. Tu să fii sănătos, eu îmi văd de drum. Noa serbus mă dragă şi voi veni să văd cum a fost la petrecerea voastră de 2 Mai. Nu e prea departe, dar îmi este peste mână să ajung la Sighii.

Ziua Tineretului + BlogMeet Sibiu = 2 Mai spunea...

Ziua Tineretului + BlogMeet Sibiu = 2 Mai

Anonim spunea...

nu vrei sa fie dimineata? un wake-up-coffee-blogmeet? ca atunci vin si eu :)

Monica spunea...

ce idee faina ai avut:)
mi ar placea ca si la Bucuresti sa se faca astfel de intruniri intre bloggeri....


cat despre blogsfera sibiana...sa fim seriosi. Eu pe toti pe cei pe care i am citit si erau din Sibiu, mi au lasat o impresie buna si chiar am revenit pe blogurile lor, asa cum fac si la tine...mereu revin si imi place ce gasesc:) asa ca....mergeti inainte:)

Ciprian D. spunea...

@keltoighost
roger that ;)

Ciprian D. spunea...

@abbilbal
Se spune ca un minim de efort, uneori, este rasplatit cu un maxim de satisfactie.

Daca nu a spus-o nimeni pana acum...am spus-o eu; ma simt profund in seara asta :D

Ciprian D. spunea...

@nobine
Sa stii ca nu e o idee rea!
Wake-up-coffee-blogmeet...sounds great!

Ciprian D. spunea...

@Monica Olteanu
Multumesc pentru sustinere si gandurile bune :)

Diferenta dintre blogmeet-urile din metropola si cele din provincie ar fi urmatoarea: - particularizez - la blogmeet-urile la care am participat pana acum nu a incercat nimeni sa impresioneze pe nimeni; am vorbit serios, am ras, am mancat si am platit mai mult decat am consumat (mai ales ceaiuri).
Dincolo de numitorul comun - blogul - am realizat ca impartasim o suma de reale valori si principii, si ca si cand n-ar fi fost de ajuns...ne-am si distrat.

Pisi spunea...

Distractie placuta :D

Unknown spunea...

E bine ca ai cu cine .. La noi is tare putini si mereu cineva nu poate :( . Sa va distrati :*

* spunea...

OK, this sounds dumb, but ...what language is this? Italian maybe, but....no, maybe Portuguese??

All the same, cheers, from my Waffle House to yours! ;)

Pancu spunea...

Domnu gigel, nu ar fi mai misto sa strangem noi toti blogerii si sa mergem la un gratar?

Calin Blaga spunea...

Domne eu as veni, dar m-am lasat de blogging. Asa ca voi dispensa de la organizatoul sef! :)
Privitor la intrebarea ta: multi nu mai scriu pe blog sau scriu rar datorita injuraturilor din toate partile, cu sau fara sens. Plus presiunile. De parca bloggingul a devenit la Sibiu mai tare ca presa. Adica nu conteaza ca rahat scrii la ziar, dar daca apare pe blog, vezi Doamne, e dezastru national. Se pare ca multi la noi nu pricep ce este blogul: simple opinii. Dar titpic zonei, celor cu opinii trebuie sa li se dea repede in cap... nu cumva sa fie ciobanii detronati de la sefia judetului.
Asa ca sa ne apucam toti de facut branza...

Ciprian D. spunea...

@Terresa
Ei bine Terresa nu e nici portugheza nici italiana, ci este romana. Hai sa iti spun in trei cuvinte mai multe despre limba romana: limba noastra-i o comoara...

Precum spui si tu....cheers si bafta la loto!

Ciprian D. spunea...

@Pancu
Cred ca abia ne vom aduna intr-o crasma; ar fi super la gratar...

Ciprian D. spunea...

@Terresa
One more thing! Try to use Google Chrome - like a browser, i mean - and you can read me even if i will write in chinese.

Pancu spunea...

pai avem asa: eu, nosfer, andy, calin pe care i-am intrebat si au fost de acord :>
vb si tu cu restu :)

Claudia Paiva spunea...

I am part of this brand new network marketing system. Follow the link to know! Registration is free! Success and joy to you my friend!
http://LockYourSpot.com/claupaiva

pancu spunea...

asta o fost teapa blogmeet? :))))

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur