Premiu: aparat de detectare si alarmare la incendiu!

Inca nu s-a incheiat scandalul pricinuit de moartea pruncilor arsi in spital datorita unor disfunctionalitati ale sistemului.
Ma rog, una dintre disfunctionalitati a fost aceea ca spitalul respectiv nu era dotat cu aparate de detectare si alarmare la incendiu.

Daca doriti sa castigati un astfel de aparat, a carei utilitate am testat-o, parol, trebuie sa depuneti un minim de efort, sa participati la un concurs, de altfel, deosebit de atractiv.

„O căutăm pe miss Culoare! Ne ajuți să o găsim?”

Regulament:
Concursul Miss Culoare, lansat deja, durează până în 20 septembrie. La concurs se pot înscrie persoane de sex feminin, cu vârsta de peste 14 ani, din orașul Sibiu, care propun poze colorate, făcute în locațiile: Piața Mare, Piața Mică, Piața Huet, str. Nicolae Bălcescu, Biblioteca Astra, Parcul Sub Arini, Muzeul Civilizației Populare Tradiționale Astra.
Ce trebuie să faci: îți alegi una din locațiile de mai sus, îți faci o poză colorată la locația respectivă, cu aparatul foto sau camera foto a aparatului telefonic, după care o încarci pe site-ul
1001culori.ro .
Apoi lasi un comentariu pe Citadela Sibiana, adica aici, prin care iti anunti participarea la concursul: „Premiu: aparat de detectare si alarmare la incendiu!”.

Nu uita să le spui prietenilor să te voteze căci cea mai votată poză la finalul concursului va câștiga titlul de miss Culoare (tablouri ale campaniei și afișarea pozei în cadrul expoziției finale din lunile noiembrie – decembrie ), iar din partea blogului Citadela Sibiana un aparat de detectare si alarmare la incendiu!

1 comentarii:

Jocuri masini spunea...

Salut,faci link exchange 3 way ? Iti adaug linkul pe site-ul www.joculete-gratis.com ,iar pe site-ul tau sa adaugi linkul http://www.jocuri-masini.in cu titlul Jocuri cu masini .Daca esti deacord ,te rog adauga linkul meu la tine in site ,apoi trimite-mi datele site-ului tau .Multumesc,o zi buna .

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur