Pe site-ul Primariei Sibiu...ineptii!

Cine a spus nu a mintit: pe site-ul oficial al Primariei Sibiu gasesti tot felul de prostii, printre o multitudine de informatii de actualitate, interesante foc.

Desi sunt bugetar de cand port chiloti, adica de mai bine de zece ani pe cand castigam mai mult sau mai putin decat in aceasta luna, si am certitudinea ca se castiga putin. Am spus putin? Ok, reformulez: foarte putin.
Cu toate acestea m-am gandit sa arunc un ochi pe site-ul institutiilor publice in speranta ca ochesc vreun post de director, ca ala mi s-ar ppotrivi ca o manusa, si ce mi-a fost dat sa vad?
N-ati ghicit. Mi-a fost dat sa vad ca elucubratiile sunt la mare rang!

Cica anunt:

"Serviciul Public Centru Financiar Crese, anunta concurs in data de 23.09.2010

Pentru urmatoarele posturi:

- 1 inspector de specialitate Gr. II pe perioada nedeterminata.
- studii superioare de lunga durata (Bolognia), specialitate biologie
- vechime in munca minim 10 ani"
Fireste ca nu m-a atras postul, fiind sub demnitatea mea, insa m-a atras cretinoiditatea anuntului. In primul rand faptul ca Bolognia lor e de fapt Bologna.

In al doilea rand sistemul Bologna a fost introdus in sistemul de invatamant de pe la noi abia de cinci ani insa ei ii angajeaza pe cei cu o vechime in munca de minim zece ani. Huh?
In al treilea rand, si ultimul, faptul ca Bolognia lor este intre paranteze denota faptul ca este o completare a cerintei, insa studiile superioare de lunga durata, deocamdata, sunt considerate cele care au avut ca durata 4 ani, adica 8 semestre.
Stupoare...huh?
Singura curiozitate cu care am plecat de pe site-ul primariei a fost: cine naibi a postat anuntul asta?
Chiar i-au disponibilizat pe toti oamenii capabili si a ramas responsabila doar femeia de serviciu (sarut mana doamna, va iubesc, nu o luati personal, va apreciez, faceti o treaba exceptionala)?

7 comentarii:

Monica spunea...

mda...aiurea

si daca ar fi singurii, astfel de lucruri apar si la televizor...de ce ne mai mira ca apar p[e un site!

Calin Blaga spunea...

Cipi - ai pierdut esenta anuntului. Postul este pentru Serviciul FINANCIAR Crese, dar se cere specializare BIOLOGIE plus restul de criterii. Stii ce inseamna asta? Ca postul este deja aranjat!

Ciprian D. spunea...

@Calin
La asta m-am gandit si eu cand am citit printre randuri: watch out fuckers...this job is for my chief doughter :)))

Ciprian D. spunea...

Monica, exista dobitoci prin citadela asta care sustin ca Sibiul, implicit sibienii, fara sasi ar fi ca fara chiloti si ca sasii astia-s miezul din franzela, bla, bla.
Ma rog, asta sa fie exceptia care confirma zicala ca sasul daca nu-i prost...nu-i sas, ca doar edilul sef, adica buricul pamantului, nu-i turc.

Calin Blaga spunea...

Cipi -acum am inteles de ce nu port chiloti... :)))

Florin spunea...

Nu vreau sa fiu rautacios sau mai stiu eu cum insa cel ce a postat acel anunt isi arata la maxim cretinismul de care da dovada! Pffff....ce sa mai zic...poate doar asta: Romanie plai cu flori, cand te vad imi dai fiori!...

karelia spunea...

Romania is indeed the land of choice...unii oameni aleg sa fie inepti...sau pur si simplu sunt. Simple as pi.

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur