Pitipoance.ro vs Cabral & Bendeac

Dintr-un veridic interes, in unele cazuri, ori dintr-o curiozitate inexplicabila, in alte cazuri, am lansat invitatii unora si altora din mirifica noastra blogosfera, invitatii de schimb de link, de banner, de izmene sau chiloti.

Zilele acestea am trimis o astfel de invitatie si unui blog notoriu, Pitipoance.ro, si dupa cateva schimburi de email-uri am aflat ca numele blogului reflecta cu acuratete capacitatiile - cocalar-manelistice - celor din spatele site-ului, si anume acelea de a percepe o stare de fapt.
Mai mult, ca urmare a faptului ca le-am reprosat ca nivelul calitativ al blogului Pitipoanca.ro este de-a dreptul patetic, intr-un acces primitiv identic cu cel al maimutei care nu ajunge la banana, am obtinut marturia suprema: in spatele blogului este de fapt o firma de webdesign, NetMediaDesign.Com.



Precum (nu) va asteptati aceasta firma este sustinuta de o echipa care fara indoiala abia s-a dat jos din copac si si-a propus pentru inceput sa isi imbogateasca vocabularul insa pana atunci se limiteaza la onomatopee si termeni argotici.

Odinioara, invitatii asemanatoare am trimis si altora mai notorii decat Pitipoance.ro, de pilda lui Cabral, Bendeac si multi altii, insa feedback-urile lor raman marturii, in ceea ce ma priveste, a unor caractere cizelate pentru care comunicarea reprezinta mijlocul esential in spatiul blogosferic.














Indubitabil ca mentalitatea romaneasca este una manelista cu influente virale de coca si piti. Aventura pe taramurile cocalarilor si ale pitipoancelor sunt mai in voga decat au fost povestiile nemuritoare vreodata.

Ca urmare a devenit un fel de lifestile modul de a etala, a incuraja, a promova si a recomanda tot felul de non-valori. Nu este si aceasta o cauza majora pentru care societatea romaneasca pute a cacat intrucat, nu-i asa, oricine, oricand si oriunde se poate usura spre deliciul tuturor?

Alta cauza ar putea fi intoarcearea capsunarilor si emigrarea geniilor, fapt care ma determina sa imi imaginez cum va arata tara asta peste o generatie, sau doua, sau trei...

10 comentarii:

marul spunea...

:)) te sfasii in desert , dom'le ! iti poti indrepta inteligenta in cu totul alte proiecte . ce rost are un demers in care stii dinainte finalul ?

Ciprian D. spunea...

OK, I admit: for fun, just for a bloody fun :D

Ciprian D. spunea...

am zis bloody? vroiam sa zic fucking :))

marul spunea...

pronunta si tu ca englezii " focking " :)

Pavel spunea...

Păi, nu știai că râde hârb de oală spartă? :D

aventoro spunea...

Buna idee Domnule, de acum cand cineva imi cere schimb de link, ii raspund:

Multumim pentru cerere, vom raspunde in doua zule lucratoare. Iar raspunsul va fi jack off.

Bafta multa

Ciprian D. spunea...

@Pavel
:)) ca la noi...peste tot, sau cum era :D

Ciprian D. spunea...

@Sergiu
in termen de 30 de zile ca asa zice legea :))))

GoldMidas spunea...

oamenii respectiv pot sa se gandeasca la cuvantul "NU" dar probabil nu stiu sa-l pronunte sau sa-l scrie :)
Oricum, te-ai distrat... sper :))

Ciprian D. spunea...

:))) asta a fost buna ;)

yap...cu siguranta a fost super fun; dar imi placea mai mult Stan si Bran :D

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur