Short(ca)cut-uri!

Ieri si azi am citit pe net atatea informatii incat m-au apucat pe rand: dureri de cap, greturi, diaree si o scarba de toata frumusetea. Ma rog, ca e vorba intre noi am avut si mai multe erectii dar nu despre asta e vorba.

"Iubi, trebuie sa mai trec pe la biserica!
De ce iubi?
Nu-mi prea ies lucrurile... "
...si adevarul e ca nu-mi ies deloc. Un amic s-a amuzat teribil cand, din vorba in vorba, i-am facut aceiasi marturisire, ca nu-mi prea ies lucrurile. Mi-a zis, monser, ar trebui sa fii ingrijorat cand nu-ti mai ...intra lucrurile! Asadar nu ma mai plang.
Pam, pam!

Am renuntat la bicicleta! Este impropriu spus ca am renuntat caci oameni de mare caracter s-au gandit sa ma scape de-o grija-n plus. Intrucat tineam bicicleta legata, de balustrada, in fata usii pentru a o folosi din an in pasti se pare ca un vecin binevoitor nu a mai stat pe ganduri si s-a agatat de ea in timp ce eu eram la serviciu.
Am solicitat ajutor politiei romane care s-a deplasat la fata locului, foarte prompt. Se uitau la balustrada, la mine, la balustrada...m-au intrebat unde era legata. Le-am aratat balustrada si dupa o cercetare minutioasa au dat verdictul: „Nu mai e, v-a fost furata!”.
I-am poftit in casa, i-am servit cu o cafea si am scris o reclamatie. M-au intrebat de documentele de provenienta...le-am spus ca n-am, ca am primit-o cado; m-au intrebat de semne particulare...le-am spus ca nu le stiu nici pe ale lui Iubi Iubi; dupa ce au epuizat toate intrebarile ma intrebam daca nu cumva am furat la randul meu bicicleta de la cineva....ca nu prea stiam mare lucru despre ea decat ca avea roti, era mov cu negru si avea sa si aripi nichelate. Le-am explicat ca bicicletele sunt ca femeile: arata toate la fel si azi le ai...maine nu le mai ai. Au ras!
Pam, pam!

Intrucat azi am primit un email de la Tudor, caruia ii multumesc pt html, am aruncat un ochi pe ce a mai scris pe blogul lui si ce mi-e dat sa vad? Am crezut ca ma cac pe mine de ras, ascultati aici dar sa aveti la indemana curpapir: cica era odata ca niciodata Jeaninoasa cu Seb al ei intr-un colt de rai numit tenerife si cum erau muritori de foame pe alte meleaguri era cat pe ce sa crape de bucurie cand au gasit pe plaja un mar pe care l-au share-uit dupa principiul postei intre puscariasi. Ma rog, dincolo de talentul literar-artistic de a se nara in public nu e decat un patetism ce repugna, desi dorinta emigrantilor era de a ne impresiona cu story-uri despre simplitatea si fericirea lucrurilor simple care e cu totul altceva decat sa rozi cotoare de mar pe plaja. Cu alte cuvinte e ca si cand ne-ar fi povestit ca l-a prins pe Dumnezeu de picioare si ca acesta avea platfus. Sa zicem ca n-am inteles eu nimic, ma rog, ferice de cei saraci cu duhul...
Pam, pam!

Apropos de Tudor, doar pana pe 30 septembrie puteti vota 10 Mari Sibieni din cele peste doua sute de personalitati marcante ale Sibiului. Despre modalitatile de vot, dar mai ales despre informatiile extrem de utile despe fiecare personalitate in parte, gasiti pe blogurile celor doi vinovati pentru acest proiect:
Tudor si Razvan.
Pam, pam!

Cuvintele cheie ale zilei, in afara de gagici goale si porno gratis, au fost Sorin Ovidiu Vantu. Pentru cei initiati ultimul cuvant cheie spune totul si anume ca toata mascarada e o basina prezidentiala cu rolul revelator de a schimba optica mogulului. Asadar de maine incolo vom vedea cat de parosi sunt in fund pedelistii, guvernantii dar mai ales tovarasul presedinte. Multi spun ca mascariciul statului ar avea doar o suvita...sau, ma rog, a avut.
Domn` presedinte, dupa DD si SOV...cine urmeaza?
Pam, pam!

Acum vreo luna un dobitoc mi-a lovit masina. Impropriu spus ca mi-a lovit-o ca de fapt eu i-am lovit-o insa dobitocul a fost de vina si i-am inhatat asigurarea. Cu atat m-am ales, ca la asigurari am dat peste alt dobitoc insa pretindea ca e inspector de asigurari si ca are si-un nume: Pantea Florin. Ma rog, m-a dus de nas, m-a facut prost in fata si mi-a bagat masina-ntr-un service plin de dobitoci, undeva la intrare in comuna Cristian, Albatros ii zice. Pe scurt, am bagat masina in service busita si am scos-o stricata dupa aproape trei saptamani. Asta e, omul din greseli invata!
Pam, pam!

3 comentarii:

Unknown spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=HkXPyY9Wo_A

app de dusul la biserica when things go wrong :))

Ciprian D. spunea...

So....this is what God thinks...
::))

super tare clipul, danke!

moni2907 spunea...

eu aş spune... păţăşti :D ...

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur