Du-te in Japonia, cu SibLegis!

SibLegis te invita la concurs, dar nu unul oarecare ci unul care iti poate aduce o excursie in Japonia, un laptop, o bicicleta sau o sesiune de pregatire, gratuita, care te va ajuta sa intelegi mai bine textele legislative.

Maine, 2 noiembrie 2010, orele 10:20, va avea loc conferinta de presa care va da startul editiei a doua a concursului SibLegis.
Acest concurs se adreseaza elevilor din clasele VII-VIII si elevilor de la liceu, acestea constituind de fapt doua categorii distincte, prin urmare premiile sunt identice pentru ambele categorii.

Singura proba consta in rezovarea unei grile cu informatii legislative si alcatuirea unui eseu pe o tema data si se va desfasura la sediul Serviciului Public de Politie Comunitara Sibiu.
Pentru detalii si inscrieri: 0269/208970, polcom.sibiu.ro. sau lavinia.alexe @ sibiu.ro.

SibLegis este un concurs de cultura generala privind legislatia locala si este organizat de Serviciul Public de Politie Comunitara Sibiu in colaborare cu Asociatia Profesionala a Politistilor Comunitari din Municipiul Sibiu si Ascociatia Proiect 1200.

0 comentarii:

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur