(non)Actiunea politiei sibiene!


Probabil sunt putini cei pe care ii preocupa cine este responsabil pentru siguranta noastra, a citadinilor, sau cine vegheaza ca ordinea si linistea publica sa fie in parametri legii.
Intrucat a fi informat a devenit o virtute in secolul vitezei, din vreme in vreme imi arunc ochii pe siteurile institutiilor publice. Iata de ce am intrat astazi pe siteul Politiei Sibiu si...stupoare, monser, parol!

Siteul politiei sibiene nu mai este actualizat din luna martie, precum se vede in printscreen, cand au desfasurat o razie de amploare si au arestat cincisprezece curve carora le-a tras-o. Le-a tras cate-o amenda adica si-au intocmit cateva dosare penale care, cel mai probabil, vor putrezi pe undeva.
Astfel, din pagina comunicatelor de presa, reiese faptul ca politia sibiana atat a facut tot anul 2010 pe linia diminuarii fenomenului infractional, ordine publica, investigare a fraudelor, investigatiilor criminale si de migratie ilegala in zonele si locurile identificate cu potential de risc criminogen de pe raza judetului Sibiu.
Mai succint, in luna martie, au fost la curve si le-au tras-o. Cate o amenda, repet, sa nu se inteleaga altceva!
Ca e mult, ca e putin, fiecare isi poate da cu presupusul. Traim intr-o tara libera cu veleitati democratice.

Asta nu e tot! Asa cum se intampla in orice sistem bugetar fiecare institutie de stat isi are proprii prosti. Politia Sibiu nu dez
minte bancurile cu politisti nici pe site-ul oficial al institutiei si cum o zicala veche spune ca pestele se impute de la cap, taman sub numele comisarului Sef, cu "S" mare, Mutiu Constantin si a adjunctului acestuia, alt comisar sef, dar cu "s" mic, Mustata Ioan, sade o ditamai greseala inca din primul rand care defineste activitatea politiilor municipale:

"Politiile municipale asigura pe raza de competenta respectarea legilor a ordini si linistii publice, apararea avutului public si privat, drepturile si interesele legitime ale cetatenilor, grupurilor sociale si ale statului."

Fie vorba intre noi, cand vedem asemenea impertinente, insignifiante e drept fata de cele de pe strada sau din trafic denumite generic "mica intelegere". In virtutea tuturor impertinentelor si "intelegerilor", poate ca reducerea salariala este justificata, totusi, in unele cazuri.

2 comentarii:

Anonim spunea...

roaga-te sa nu te rogi vreodata de ei ca i-ai facut de cacat de multe ori pe blogul tau

Ciprian D. spunea...

Fereasca Sfantu` :D

Am spus doar adevarul si numai adevarul! :P

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur