Update - Zoso: esti retard?

Eu, Zoso, retard, geniu....whatever!

Daca presupune cineva, orice tontonel, prin absurd ca sunt retard (retardat), tot astfel se poate presupune tot prin absurd, ca orice tontonel, este un geniu. Fireste, asta nu inseamna ca chiar asa stau lucrurile, in definitiv presupunerile nefondate, lipsite de argumente logice sau care n-au nimic in comun cu virtutile ratiunii reprezinta superficiale exercitii insignifiante, dar whatever...

Badea o are mai mare decat Zoso!

In urma cu vreo doua zile mi-am exprimat punctul de vedere referitor la complexa atitudine a lui Mircea Badea, intr-o postare. Dupa pricepere, fireste. Apoi, in incercarea de a-mi face mai bine inteles punctul de vedere am afirmat ca Badea o are mai mare decat Zoso. Fireste ca ma refeream la audienta nicidecum nu m-am referit la IQ sau mai stiu eu ce alte endelechii, desi, in fond, i dont give a shit on....but whatever...

Un plus marca Zoso: esti retard?

Intrucat Mircea Badea a avut prima data dupa mult timp erectii zilnice ca urmare a faptului ca Huidu si-a bulit audienta pe-o partie in Austria, feedback la postarea cu pricina am primit doar din partea lui Zoso: "ciprian, ce zici, te documentezi un pic inainte să mănânci căcat?".
Acum voi ma stiti bine, stiti ca nu imi place sa mi-o masor pe-a mea macar dar o fac din cand in cand constrans de sinele meu liric, insa chiar acolo am ajuns, sa o masor pe-a altora? Parol, nici nu era asta esenta...so whatever...
"Ei bine bloggerul nostru e cu gandul numai la acesti unici, se gandeste la ei sa scrie, cand scrie, ce scrie, de ce scrie cu o teama sa nu pocneasca cineva din degete si sa dispara totul, toti unicii. "
eu de asta m-am legat.

+ nu inteleg de ce imi raspunzi si pe twitter, esti retard?"
Gosh...m-ai nimerit, habar n-am cum ti-ai dat seama atat de repede, probabil este o abilitate de profesionist. Altii ma citesc de mai bine de doi ani si nici n-au banuit macar, dar probabil asta face diferenta dintre tine si oricine altcineva: tu urmaresti fenomenul, il intelegi ca un adevarat pro... Nu mai vorbesc de argument, sta in picioare precum trestia lui Pascal...whatever...

Eu intreb, bloggeri de succes raspund!

Nu trebuie sa recunosc ca nu am veleitati de profesionist ca se vede...de pe google, insa imi plac certitudinile. Una dintre acestea este ca tweeterul, blogul, facebookul ori alte retele sociale sunt canale de comunicare accesibile, interfete ale comunicarii online.

In aceasta ordine de idei este randul meu sa nu inteleg...ce nu intelegi? Consideri ca cei care folosesc oricare dintre aceste instrumente ale comunicarii online in relatie directa cu tine sunt retardati? Mai mult, ce reprezinta pentru tine, Zoso - profesionist in blogosfera romaneasca, retelele sociale si care este rolul lor in societatea anului 2011.

Btw, ar fi fascinant daca ai considera aceasta intrebare drept o provocare careia ii vei da curs aducand un adevarat + (plus) seriei de postari : eu intreb, bloggeri de succes raspund (pana acum au raspuns Cabral si Cristina Bazavan).

Update - raspunsul lui Zoso a fost prompt:

Daca am scrie toti bine argumentat, precum scrie Zoso, probabil am scrie cu totii pe un singur blog: zoso.ro.
Faptul ca Zoso este blogger dar nu acorda interviuri bloggerilor este ca si cand un neurochirurg nu opereaza neurochirurgi. Cum spuneam de la inceput...whatever!
Inca o certitudine ca exista bloggeri si bloggeri. Unii fac blogging pentru bani, iar altii prin blogging incearca sa faca ceva...
.
Update 2:
Precum spuneam si in ultimul comentariu, dintre toti bloggerii cu care am schimbat doua cuvinte in online, mai mult sau mai putin in contradictoriu, Zoso mi se pare cel mai uman, echilibrat si pertinent.

Chiar cred ca exista o prejudecata conform careia "bloggerii de succes" sunt negri si urati. Uneori eronata!
Ei bine, deci nu e chiar asa!
In semn de respect pentru pertinenta lui Zoso din celelalte emailuri am scos printscreenul cu emailul de la el, postat in primul Update.

14 comentarii:

Geocer spunea...

Dinozaurul asta numit Zoso inca mai exista? N-a iesit la pensie?

Calin Blaga spunea...

il roade pe Zoso ca nu mai e demult nr 1 ci pica.... de la o zi la alta. Asta e netul. Azi rege, miine clovn.

Ada Angharad spunea...

Sincer, nu inteleg de ce se mitzeaza "bloggerii mari". Gen Zoso (cine e Zoso?)Cabral,Piticu sau altii. Fara sa le contest valoarea care e subiectiva, ma intreb: care e treaba? De unde pana unde au ajuns ei aia la care se inchina toti bloggerii "mici"?
exista o distinctie intre "bun " si "cu trafic", recte, audienta. Sa nu uitam ca OTV bate mereu TV Cultural.

Ciprian D. spunea...

Dintre toti bloggerii cu care am schimbat doua cuvinte in online, mai mult sau mai putin in contradictoriu, Zoso mi se pare cel mai uman, echilibrat si pertinent.

Chiar cred ca exista o prejudecata conform careia (si) "bloggerii de succes" sunt negri si urati.
Nu e chiar asa!

marius spunea...

calin, ca si trafic de blog Zoso este pe departe nr.1 in Romania, cu cateva zeci de mii de unici pe zi. Conform Alexa.com este pe locul 87 in Romania in ceea ce priveste traficul, ceea ce inseamna in jur de 100.000 unici pe zi. ( am luat prin comparatie cu showbiz.ro care are in medie 120.000 unici pe zi si care este pe locul 86)

Geocer spunea...

Stai un pic, ca acum incep sa nu te mai inteleg pe tine! Adica, eu (caci si cu mine ai schimbat alea, alea) nu sunt blogger, sau nu sunt uman, echilibrat si pertinent?

Ciprian D. spunea...

@marius
Ar trebui sa stii ca Alexa a murit de mult timp, d-zeu s-o ierte :), si a inceput sa fie irelevanta inca de cand traia ;)

Ciprian D. spunea...

@Geocer
Monser, daca tu nu esti blogger atunci cine mai e? ;)
Uite, de pilda, ca sa se inteleaga ce am vrut sa spun, visurat vroia sa imi rupa capu` cand i-am atras atentia ca tema blogului stinks :)) de altfel ca si campania cu harta blogosferica de care nu a mai auzit nici dracu` ;)

marius spunea...

da, nu este exacta Alexa, dar macar iti poti face o idee in mare cam ce trafic are un site. poate ca nu are cat indica alexa, dar jumate tot are. Si jumate aia inseamna oricum foarte mult.

Ciprian D. spunea...

@Calin Blaga
Nu mai e nr 1 dar e un tip ok, am spus de ce cred asta :)

Malpraxis spunea...

Ciprian, Zoso e retard!! Si cam toti cei care "umbla" cu el. Plus ca dupa parerea mea, nu scrie deloc bine...Dar e doar parerea mea.

Mircea Alex spunea...

Voi ati observat ca Vali(Zoso) scrie foarte putin in articole? Are scoala SEO in el, include cuvinte cheie... cei mai multi ii vin din google search.
Comparativ cu Ciprian sau cu mine sau cu oricare altu` scrie foarte putin si cu toate astea are rezultate mult mai bune ca oricare. E drept, le are si pentru ca e vechi in meserie.
Iar aceste mici conflicte sunt trecatoare sunt convins si nu fac nimic altceva decat sa aduca trafic ambelor parti. Si Arhi avea zilele trecute un mic conflict expus pe blog cu mai multi bloggeri...

Ciprian D. spunea...

@Malpraxis
Anul asta mi-am promis sa nu ma mai hazardez sa etichetez pe cineva dupa impresiile din online. Astfel acord fiecaruia sansa sa demonstreze ca in spatele unui nick, etc sta un om de caracter.
Poate reusesc :)

Ciprian D. spunea...

@ Mircea Alex
Mi-e teama ca toti tindem spre asta fie ca in mod constient sau nu; cred ca asta e si distractia si partea constructiva. Eu unul daca nu as constata un mic progres m-as apuca de footbal :P
Conflictele fac parte din viata, online sau offline. Din pacate? :D

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur