Tepes, Eminescu si drapelul Romaniei!

Spre seara, daca voi iesi din casa, voi face sa ies cu masina, caci altfel m-as impiedica de masa revolutionara careia i-a ajuns cutitul la os. Care os e discutabil! 

Acesta este unul din momentele in care mi-as dori sa castig potul cel mare la loto sa pot cumpara toate exemplarele din Psihologia multimilor de Gustave Le Bon pentru a le imparti protestatarilor de care pur si simplu te impiedici prin tara. 

Intrucat nu voi castiga la loto ma voi resemna cu gandul ca si aceasta miscare de protest, datorita perisabilitatii, va ramane doar un fas pestilential. Pana atunci voi privi mahnit privirile disperate ale romanilor care vor marsalui pe strazi, care chiar spera sa poata schimba ceva cu doua trei scandari rimate, sau ca eradicarea saraciei sta in puterea lor. 

Nu ma simt mai grozav decat ei, in fond, suntem in aceiasi oala. Fiecare face ce stie, ce poate, mai bine pentru a schimba aceasta stare de fapt. Pana una alta culegem ce-am semanat!

Foto: Adevarul de Seara. Mirobolanta fotografia! Despre asta vorbim in Romania: tricolorul gaurit, tricolorul folosit pe post de barbita sau fular, Vlad Tepes in dreapta si Eminescu in stanga. Asadar, despre ce vorbim?


Ce Dumnezeu cauta Eminescu si Vlad Tepes la miscarea asta de protest? M-am tampit eu? Performerii nu erau Arafat si Basescu, saracia, cutitul si osul? 

0 comentarii:

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur