Ultima solutie, inc-o rEVOLUTIE!


Am doar eu impresia sau romanii se cam pisa si pe ce a mai ramas autentic in tara asta? Pe steagul Romaniei! Pe drapelul natiunii cu burta plina si capul gol!


Romanii sunt purtatori de drapele! Romanii sunt fluturatori de steaguri tricolore! Sibienii sunt romani insa cati dintre acesti inflacarati purtatori de drapele pot raspunde fara sa clipeasca ce culoare din tricolor este lipita de lance? Cati dintre acesti entuziasti fluturatori de steaguri au constiinta istoriei si pot defini tricolorul devenit laitmotivul protestelor stradale? 

Astazi, gestul de a purta drapelul ca pe un fular eclipseaza insemnatatea tricolorului de odinioara de pe campurile de lupta. Astazi, tricolorul este patat de onomatopeele care nu se ridica la pretentia de a reflecta starea precara a societatii; odinioara, drapelul Romaniei reprezenta ratiunea pentru care romanii adevarati  strigau doar "Inainteee!" si isi varsau sangele pentru tara. 

Motto-ul acestor miscari de protest este dat de la malul marii, de edilul Constantei,

Radu Mazare: "Daca iese cu bataie ma bag si eu!"

1 comentarii:

Anonim spunea...

injust

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur