Povestea unui logo - Voluntar in Sibiu

A fost odata ca niciodata o idee care a devenit cel mai activ grup de promovare al voluntarilor, si al activitatilor de voluntariat, din minunata noastra citadela - Voluntar in Sibiu. Daca nu ar fi fost nu v-as fi povestit ca de astazi, 1 Mai 2013, semnificativul grup al voluntarilor sibieni are si o imagine: un logo inedit, prin bunavointa Mariei. 

Maria a raspuns invitatiei pe care am lansat-o chiar pe grupul Voluntar in Sibiu si a combinat conceptul de voluntariat cu un simbol al Sibiului. "Schitand, am ajuns la un logo simplu si sugestiv pentru numele si activitatea grupului - palmele sunt un simbol al voluntariatului, iar liniile de pe palme sunt aliniate astfel incat sa sugereze ochii Sibiului (ferestrele pe care le vedem pretutindeni pe acoperisurile caselor din centru). Cat despre culoare, am ales portocaliul, deoarece este o culoare dinamica si energica.", mi-a scris  Maria Costea, careia ii multumesc foarte frumos. 

Prin urmare, de astazi 1 Mai 2013, grupul de initiativa Voluntar in Sibiu are logo! Dar povestea nu se opreste aici!

3 comentarii:

Nico spunea...

Imi place semnificatia logo-ului. Bravo Maria!

Cisnadianu' Turmentat spunea...

Logo-ul e prost! Sunt maini incrucisate, e un X, sunt maini legate! Stiu ...nu ieseau ochii daca se faceau palmele cu opozabilul in interior...poti spune ca-i un logo bun daca voiai sa simbolizezi neputinta voluntariatului romanesc, altfel e un logo prost! zic!

Ciprian D. spunea...

Zici tu, dar mai bine fluierai!
Ce bine ar fi daca am fi cu totii mai putin critici cu altii dar mai critici cu noi insine.
Ce bine ar fi daca am critica constructiv sau am incerca sa schimbam ceva prin puterea exemplului in loc sa comentam aiurea.
Zic bine, ce zici?

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur