ADEVARUL GOL GOLUT - Ce vor...femeile!

Lasati-ma sa va spun cate ceva despre femei. Femeile vor ca noi sa credem ca ele sunt victimele. Ca le frangem inimile pentru sport. Spun ca vor romantism. Spun ca vor dragoste adevarata, dar tot ce vor este sa bifeze o lista.
E perfect? E chipes? E avocat, notar sau doctor?

Barbatii care se potrivesc criteriilor lor meschine...se lasa pacaliti singuri, caci ele nu se culca, nu fac dragoste, nu si-o trag cu ei. Se culca cu un set bine calculat de alegeri josnice. Banii sunt mai presus de caracter. Aspectul exterior mai presus de suflet. Rafinamentul mai presus de principii.
Niciun gest, oricat de adevarat sau de romantic ar fi, nu va fi acelasi lucru cu o lista impresionanta cu recomandari.

Acesta este ADEVARUL GOL GOLUT! O femeie in calduri care alearga dupa doi barbati intotdeauna il va alege pe cel cu CV-ul cel mai bun. Sau poate ca nu. :D


Va recomand cu caldura The Ugly Truth!

20 comentarii:

Anonim spunea...

Hmmm...pai da dar asta va ajuta pe voi barbatii sa va depasiti limitele,si nu mai spune asta ca sunt femei care nu vad dincolo de cuvintele tale si o sa spuna ca ai frustrari.Glumeam. :)

Ciprian D. spunea...

E drept ca nu am pus ghilimelele de rigoare, caci textul este din The Ugly Truth :)
Bine, asta nu inseamna ca nu sunt de acord cu replica de mai sus :D Daca stau bine sa ma gandesc as putea aduce cateva completari, iar studiul de caz ar putea fi aplicat pe orice femeie. :P

Utsy spunea...

Asa-i! Femeile cauta barbati inteligenti, cu bani si timp liber. Sunt cele mai bune actrite si nu se lasa cu una cu doua. Au un instinct al lor, vaneaza de la distanta. Sunt crude si dualiste. Dimineata feministe, seara misogine, la pranz ocupate. Urat! Foarte urat!


Semnat,
o femeie

GOG spunea...

Un CV consistent e cartea de vizita a cuiva care poate tot ce isi propune.Pentru el, ea si urmasi.Adica omul face fata competitiei si castiga.
E degradant sa fi doctor,avocat sau notar ,daca poti ?E rusinos sa arati bine?E de acceptat vulgarul in detrimentul rafinamentului?Saracia in locul bunastarii?
Bun si romantismul.La 16 ani.La 18. Dupa care unii se fac oameni mari si iau viata in serios cu tot ce presupune ea. Inclusiv romantism, daca ai reusit sa-ti platesti impozitele si tot restul si mai ai dispozitia necesara. Altfel,,,,,,,,

Malpraxis spunea...

femei, femei e plina lumea de nebuna :D orice ati zice fara ele nu putem trai. si ele fara noi, normal :D

o sa ma uit si eu la film ca pare bun

Ciprian D. spunea...

@GOG
Interesant cum vezi tu lucrurile insa din punctul meu de vedere un CV ramane un CV tot asa cum o carte de vizita nu e mai mult decat o carte de vizita.
Nu stiu de ce te intrebi retoric daca e drgradant sa fii doctor sau avocat. Wake up...nu e vba de asa ceva aici. E vba de faptul ca femeile sunt dependente de control. Femeile sunt dependente de stereotipurile conform carora fericirea este alaturi de magistrati si tipi care numesc meserie sa bage deste-n funduri (no offense doctors). E vorba ca femeile cred in ?(non)valori care nici macar nu sunt ale lor, ci si le insusesc in mod eronat. Fireste, din punctul de vedere al barbatilor.

Anonim spunea...

adica...te tare si ce valoroasa sunt Eu ca am reusit sa pun mana pe un medic... Femeile au nevoie perpetuua de cioneva care sa le confirme

Unknown spunea...

Eu spun ca tu Gigel ca barbat nu ar trebui sa generalizezi. Daca ai langa tine o femeie pe care o iubesti sau daca vei avea candva o sa vezi ca o sa-ti retragi cuvintele astea generale. Femeia de langa tine va vrea din ce in ce mai mult de la tine si asa cum spune LIBRA asta te va face sa fii mai bun. Dar tu trebuie sa vezi partea buna a lucrurilor. Trebuie mereu sa existe un echilibru intre material, spiritual si nou in relatia cu o femeie.

GOG spunea...

Constat ca ai fost fair play in prezentarea profilului tau la "OCUPATIE"===frustrat.
...acrii stugurii?

Anonim spunea...

cum, femeile sunt materialiste? nu imi vine sa cred asta..sunt in shoc..!?!??!

va astept la mine pe blog unde descriu cu lux de amanunte cadoul primit de ilici pe 22 dec 89

Ciprian D. spunea...

@GOG
Deoarece GOG pare, doar pare, a fi ori o feminista convinsa ori un mitocan efeminat, dar si deoarece are impresia ca a punctat in doua randuri cred ca i se cuvine sa ii raspund ca atare.

M-ai intrebat, retoric, daca „E degradant sa fi doctor,avocat sau notar , daca poti ? ” si ti-am raspuns ca „E vba de faptul ca femeile sunt dependente de control. Femeile sunt dependente de stereotipurile conform carora fericirea este alaturi de avocati, doctori sau notari.”.

Ca raspuns, in virtutea celei mai infame ratiuni, infantile, ma rog, imature dar si egoiste, neavand nimic de argumentat nu ai gasit nimic mai bun de spus decat „Constat ca ai fost fair play in prezentarea profilului tau la "OCUPATIE" frustrat.
...acrii stugurii? ”

Imi cer scuze dar trebuie sa iti marturisesc ca am ras cu pofta de blocada intelectuala de care ai dat dovada, cine stie, poate cauzata de o reala frustrare de care nu ma fac vinovat.

Deoarece vad ca nu te-am edificat din prima, elaborez de aceasta data asigurandu-te ca NU, NU ESTE RAU SA FII DOCTOR, AVOCAT SAU NOTAR, dar este impardonabil ca o femeie sa se agate de un doctor pentru ca asa ar vrea cineva care ii sufla in ureche, in virtutea binelui suprem pe care ea, femeia, nu e capabila sa il deslusesca.
Este impardonabil ca o femeie sa se agate de un avocat doar pentru ca i se spune ca altfel valoarea ei de femeie este egala cu multimea vida.
Este impardonabil ca o femeie sa se agate de un notar fara sa isi imagineze ca ar fi perceputa ca atare si ca la cea mai mica scuturare oricat de bine s-ar fi agatat pentru un timp tot va cadea si va fi preceputa drept agatatoarea care a stat un timp agatata pe-un notar.

Consider ca acest raspuns poate fi catalogat ca fiind parte din Adevarul gol golut. Filmul fireste.

In alta ordine de idei, te asigur ca nu sunt frustrat gogule draga, decat atunci cand sunt inconjurat de oameni obtuzi ori atunci cand vad ca cineva fura azi un ou si maine e senator, deputat ori om de afaceri cu succes, etc.
In rest sunt un om normal, constient ca numai prin munca cinstita si sustinuta te poti realiza ca om, si cine stie, daca m-ai cunoaste...nu ti-ai mai rade-n barba scrasnind sarcasme ieftine.
Pana atunci iti doresc multa sanatate si Sarbatori Fericite!

Ciprian D. spunea...

@Claudiu Savu
Nu am veleitatile unuia care incearca sa afle secretele femeilor.
Parerea ta este ca nu fac bine ca generalizez, ma rog, iti respect parearea. Eu sunt de parere ca nu trebuie sa particularizam.
Ceea ce conteaza este prisma prin care privim aceste aspecte. Sunt de acord, in virtutea acestui fapt, ca trebuie sa existe un echilibru, echilibrul de care pomenesti.

Respecte :)

PS: Invit femeile (sarut mana tuturor :) ) sa-si spuna parerea vizavi de afirmatia urmatoare: NU, NU ESTE RAU SA FII DOCTOR, AVOCAT SAU NOTAR, dar este impardonabil ca o femeie sa se agate de un doctor, de un avocat, s.a.m.d.

GOG spunea...

Frumos exercitiu intelectual si de apreciat efortul de a depasi reminiscentele verbale subculturale
cu care au fost “gratulate” in commentul tau anterior anumite categorii de profesii.De apreciat progresul lingvistic! Este posibil sa detii totusi un oarecare potential ,[nu conteaza gradul de ipocrizie], iar incercarea de reabilitare in fata publicului spectator sa aiba oarecare succes la unii.

Putin Zen cred ca ti-ar fi totusi de folos, asta pentru autocontrol, face bine cand scapa tastatura de sub control ,preia comanda si coboara la firul ierbii emanand clisee.Ei asta e , tot reminiscente insurmontabile...

Despre relationarea interumana,mentalitatea fata de sexul opus sau alte subtilitati ...regret, sunt interlocutori mai maturi,avizati si constienti ca excesul de zel in argumentatia necontrolata, gen “hai sa scriu ca d-aia am blog”, duce la hilar.Nu acela afisat tip smiley ,ci doar zambetul lui GOG,[a propos, provine de la pelasci ], profund intristat de pledoaria disperata cu care te afisezi afisezi public.

Anonim spunea...

Mi-a placut platosa dubitativa pe care ai lasat-o in final. Te aperi de cineva?

Pe langa asta, iti doresc un an cat mai bun. Numai bine si multa sanatate, Gigele... La Multi Ani!

Ciprian D. spunea...

Va multumesc ca apreciati beatitudinea exercitiilor intelectuale cu care va delectati.
M-ati nimerit! Da, sunt perfectionist si incerc sa invat cat mai multe. Am certitudinea ca invatam cu totii. Unii din propriile greseli, altii din greselile altora.

As aprecia la randul meu daca mi-ati spune in privat parerea dumneavoastra despre mine. Credeti-ma ca nu intereseaza pe nimeni, dintre cititorii GIGELITATII, ceea ce gandim unul despre celalalt.

Cele bune si Craciun Fericit!

GOG spunea...

Just, gigeluta,pe nimeni nu intereseaza...
Pe aici a inceput sa se treaca asa ca tramvaiul de Dumbrava pe langa cimitir.Multi privesc pe fereastra, putini coboara sa lase o floare.
Salutar este ca ti-a revenit simtul proportiilor.
Daca insisti la comunicare "in privat" ,declina-ti mai intai public identitatea si alte amanunte care sa trezeasca interesul.
Si mai vezi cum stai cu semantica.Sau lasa...Cabral nu sta pe loc.[lol]

GOG spunea...

Just gielitate!Pe nimeni nu intereseaza.Pe aici se trece asa , ca tramvaiul de Dumbrava pe langa cimitir.Unii mai privesc pe ferestra,prea putini coboara sa mai lase vre-o floricea.
Salutar este ca ti-a revenit simtul proportiilor inclusiv in termenii de adresare.
Pentru comunicare "in privat", declina-ti mai intai identitatea si celelalte amanunte esentiale in mod public pentru a deveni interesant iar eu interesat.Dupa sticla e doar ceatza groasa.Probabil extrem de necesara.
P.S. Ar fi ceva de revazut la capitolul semantica.Sau lasa...stressul tau suplimentar nu-i coboara pe altii din top.
Cordial si cu regretul ca abandonez o jucarie amuzanta in unele momentele de destindere,

GOG

Ciprian D. spunea...

Stimabile, tramvaiul merge pana la capat de linie si a trecut, trece si va trece in continuare pe langa cimitir fie ca ii place lui goguta ori ba. Si in drumul sau nu claxoneaza, chit ca e cat se poate de desuet. Atata lucru sa iti stea pe inima...numai? Daca e asa sa-mi fie cu pardon dar te dovedesti a avea o inima mica.

Fireste este salutara orice revenire in ceea ce priveste simtul proportiilor insa in speta...sa fie cu pardon! Parol!

Apoi, in ceea ce ma priveste, consider comunicarea un fel de a doua natura a omului si ma crezi sau nu...nu dau doi bani pe amanuntele care iti starnesc, eronat, iluzoriu, interesul. Sincer? Chiar imi repugna!

Cele bune!

Ciprian D. spunea...

In loc de ps: respecta si vei fi respectat, caci asa cum ma respecti tot astfel te voi respecta...gogule!

Unknown spunea...

Pai...nu cred asta.Adica eu in niciun caz nu sunt asa:)...altele,poate.

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur