„Secera și Ciocanul – 2009”...

...merge la Dinu Patriciu, pentru efortul deosebit depus întru conservarea și susținerea sistemului și structurilor (neo)comuniste în România.

Nominalizat alături de Laura Codruţa Koveşi, Roberta Anastase și Crin Antonescu, Dinu Patriciu va primi în 11 martie 2010, la împlinirea a 20 de ani de la lansarea Proclamaţiei de la Timişoara, premiul „Secera și Ciocanul” deoarece a susținut, tot timpul, că forţele politice de dreapta trebuie să se coalizeze cu cele de stânga.
„In viziunea Societății Timișoara, el este principalul obstacol în coalizarea forțelor de dreapta politice. Facem un apel către toate fortele liberale să-și elibereze partidul de Dinu Patriciu. El este principalul obstacol al construirii unui program politic coerent” a declarat vicepreședintele Societății Timișoara, Daniel Vighi.
Premiul „Secera şi Ciocanul” - unul dintre premiile decernate anual de Societatea Timișoara - instituit în anul 1992, a mai fost acordat, printre alţii, lui Ion Iliescu, Adrian Năstase, Rodica Stănoiu, Nicolae Văcăroiu, Dan Voiculescu și Bogdan Olteanu.

4 comentarii:

Vania spunea...

Bine, Vighi a mâncat căcat toată viaţa lui...

Ciprian D. spunea...

Probabil ai dreptate, nu cunosc!

Anonim spunea...

E frig şi începe să ningă cu fulgi mari coloraţi…

Ioana Gînju spunea...

...da? si cin'sa mai sponsorizeze, bre, campania?!Vintu?! Voiculescu?! ...nu pleaca, nu vrea si unii zic ca nici nu trebuie.

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur