Secret Santa - blogmeet - 1 decembrie

Marți, 1 decembrie, pentru cinsprezece bloggeri din Sibiu a fost o dublă sărbătoare. Cum este firesc, bloggerii sibieni au sărbătorit Ziua Natională a României, alături de toti românii, apoi într-un cadru liniștit regăsit în Atrium Caffe a avut loc cea de-a XII a ediție a blogmeet-ului sibian.
Discuțiile acestei întâlniri s-au concentrat în jurul Zilei Naționale a României, a actualităților din sfera blogosferei în general dar și a celei sibiene în special. Elementul nou a acestei întâlniri a constat în participarea celor prezenți la o varianta adaptată sărbătorilor de iarnă a secret friend-ului, respectiv Secret Santa.
Secret Santa este un joc foarte cunoscut în Statele Unite, Canada și Marea Britanie, prin care cei implicați au astfel șansa de a primi și a dărui un cadou surpriză. Conceptul de bază a jocului Secret Santa este simplu. Toate numele participanților sunt plasate într-un bol și amestecate, apoi fiecare persoană alege un nume din bol dar nu spune nimănui ce nume a ales. El/ea este acum responsabil/ă pentru cumpărarea unui cadou pentru persoana selectată.
Distracția constă în faptul că trebuie păstrat secretul până la urmatoarea întâlnire, stabilită de comun acord, la care fiecare va primi și va oferi un cadou surpriză.
Prin urmare, motivul următoarei întâlniri a bloggerilor sibieni din data de 12 decembrie, ora 19 în Atrium Caffe, va fi cu siguranță încărcat de bucurie, surprize și bună dispoziție.
Jucați Secret Santa în familie, la serviciu sau alături de prieteni și distracția va fi garantată.

9 comentarii:

Unknown spunea...

Noi am fost primii, years ago, la liceu :D sic!

aventoro spunea...

si ce cadou ai primit?

Ciprian D. spunea...

Voi spune dupa intalnirea din 12 decembrie cand, precum spuneam, fiecare va darui si va primi un cadou ! :)

Carmen spunea...

unde sunt restul pozelor?
:)

Ciprian D. spunea...

Eu nu am facut prea multe..
In celelalte toata lumea are ochii rosii :D

Monica spunea...

e super tare ideea de a va intalni intre bloggeri:)

Miţă spunea...

A fost un secret blogmeet mai degraba. :P Sunt rautacios. :D

Ciprian D. spunea...

Esti binevenit la urmatorul :)

Miţă spunea...

@Gigel: La urmatorul nu am cum sa vin, pt ca voi o sa va faceti cadouri conform jocului jucat. Poate la urmatorul. ;)

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur